Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Alfa Beach****

Poloha:
Zátoka v Kolymbii se poslední dobou stala vyhledávaným místem českých turistů obzvlášť kvůli klidné atmosféře, krásné pláži s čistým mořem a stále se zvyšující kvalitě poskytovaných služeb. Opět jsme pro naše klienty zařadili do naší nabídky oblíbený hotel Alfa Beach, který leží přímo u pěkné pláže a je ideální k prožití klidné a pohodové dovolené v hotelu nabízejícím kvalitní ubytovací i stravovací služby. Hotel je ideální pro rodiny s dětmi, prostorné rodinné pokoje často využívají i rodiny s dospělými dětmi. Bohaté stravování formou all inclusive nechybí, takže se již nemusíte o nic starat a jen si užívat moře. V nedalekém centru Kolymbie najdete množství obchodů a příležitostí k zábavě. Doporučujeme vícečlenným rodinám, lepší cenu nenajdete!

Vybavení:
přímo u oblázkovo-písčité pláže 500 m od centra nočního života a obchůdků venkovní a vnitřní bazén, dětský bazén tenis, stolní tenis, plážový volejbal, vodní pólo, animační programy pro děti – hry ve vodě, dětské hřiště + miniklub možnost zapůjčení kol za poplatek aerobic zdarma hlídaní dětí na vyžádání golf (5 km od hotelu), jacuzzi, sauna, vodní sporty na pláži za poplatek lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, na pláži za poplatek bar u bazénu i na pláži internet za poplatek cca 4 Eura/hod

Ubytování:
Dvoulůžkový pokoj – koupelna se sprchou a WC, telefon, TV a lednice, vysoušeč vlasů, klimatizace v období 1.7.-15.9. zdarma, trezor. Balkón nebo terasa. Dětská postýlka zdarma. Možnost až 2 přistýlek v prostorných rodinných pokojích, vhodné i pro dospělé osoby – pokoje bez příplatku.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.