Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Manoulas Beach****

Poloha:
hotelový komplex tvořený několka menšími budovami leží přímo u vyhlášené písčité pláže Agios Ioannis. Skýtá pěkný výhled nejen na zátoku Ayios Yiannis, ale také na ostrov Delos. Díky poloze na jihozápadě ostrova si můžete dosyta užít malebných západů slunce. Vzdálenost od města Mykonos necelé 4 km, s městem pravidelné autobusové spojení.

Ubytování:
pokoje jsou velmi komfortní, vybaveny individuálně ovládanou klimatizací, telefonem s přímou volbou, ledničkou, SAT/TV, trezorem, fénem na vlasy, koupelnou + WC, balkonem nebo terasou s výhledem na moře.

Vybavení:
recepce, prostorná vstupní hala, lobby bar, velký bazén s mořskou vodou (lehátka a slunečníky u bazénu bez poplatku), pool bar, tenisový kurt, snack bar, beach bar, malé fi tness. V hotelové restauraci na pláži si můžete dopřát nejen večeři z nabídky řecké i mezinárodní kuchyně, ale také občerstvení během dne i večer. Služby za poplatek: lehátka a slunečníky na pláži, tenis.

Pro děti:
dětská postýlka

Pláž:
přímo u pláže

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.