Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Arion Palace****

Poloha:
Hotel
se nachází na kopečku s panoramatickým výhledem na město a záliv Ierapetra. Písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře je cca 700 m od hotelu, od kterého je oddělen místní komunikací. Rušné centrum města Ierapetra je vzdáleno cca 1,5 km. Hotel nabízí svým klientům hotelový minibus do centra města (za poplatek). Na letiště v Heraklionu je to cca 100 km, oblíbené letovisko Agios Nikolaos je vzdáleno cca 35 km.

Ubytování:
Elegantně zařízené klimatizované pokoje (klimatizace v provozu od 15. 6. do 15. 9.) mají koupelnu s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon, ledničku, bezpečnostní schránku (za poplatek cca 10 EUR na týden) a balkon nebo terasu. Za poplatek je možné zajistit SAT-TV (cca 12 EUR na týden). Na vyžádání možnost zajistit dětskou postýlku

Vybavení:
Hotel
svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, restauraci, snack bar u bazénu, TV místnost, internetový koutek, minimarket, obchod se suvenýry, krytý bazén a pěknou udržovanou zahradu s venkovním bazénem se sluneční terasou a oddělenou částí pro děti

Sport a zábava:
Přímo v hotelu je zdarma tenis během dne a stolní tenis. Za poplatek kulečník, sauna, masáže, fi tness, pára a jacuzzi. Pro děti je zde dětské hřiště. Na pláži nabídka vodních sportů za poplatek. Hotel má ideální polohu pro poznávání východní Kréty.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.