Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Astris Sun ***

Poloha:
hotel s velmi příjemnou atmosférou se nachází v klidné oblasti, je obklopen olivovými háji a vysokými horami. Písečná pláž a čisté moře s pozvolným vstupem jsou vzdáleny jen cca 100m, přes silnici (není zde organizovaný plážový servis). Doporučujeme individuální návštěvu Potosu se spoustou taveren, obchůdků se suvenýry a nočním životem – cca 5km (taxi cca 5€/cesta, autobus cca 1€/cesta), dále např. Alyki - cca 18km (taxi cca 18€/cesta, autobus cca 2,5€/cesta), či Limenarie – cca 9km (taxi cca 7€/cesta, autobus cca 1€/cesta). Jízdenka do hlavního města vyjde přibližně na 4,20€. Zastávka městské autobusové linky je nedaleko od hotelu. Poblíž hotelu jsou minimarkety s potravinami a základními potřebami. Bankomat, lékárnu a doktora najdete v centru Potosu. Poblíž hotelu jsou 2 taverny s řeckými specialitami. Ve vzdálenosti cca 700 m od letoviska Astris je pláž Psili Ammos, označovaná za jednu z nejkrásnějších na ostrově. Zde jsou možnosti vodních sportů i plážového volejbalu a k zapůjčení lehátka a slunečníky.

Kapacita:
v hotelu je celkem 54 pokojů (2lůžkových s možností jedné až dvou přistýllek), které jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, telefonem, TV se satelitním příjmem, chladničkou a balkónem s výhledem na bazén a hory, na les nebo směrem na moře. Klimatizace (za poplatek cca 3€/den), trezor na recepci (za poplatek cca 1€/den). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Služby:
recepce, směnárna, salónek s TV se satelitním příjmem, výtah, vnitřní bar, venkovní terasa, vnitřní restaurace s TV se satelitním příjmem, venkovní restaurace, internetový koutek (za poplatek cca 3€/hodina), venkovní bar a snackbar, velká zahrada a parkoviště.

Stravování:
formou polopenze. Snídaně – bufet, servírovaná večeře (předkrm, salát, hlavní jídlo a dezert).

Sport a zábava:
bazén, slunečníky a lehátka u bazénu a v zahradě zdarma. Slunečníky na pláži jsou našim klientů k dispozici zdarma. Dětský koutek. Stolní tenis (zdarma), tenis (zdarma pro klienty s vlastním vybavením, jinak za poplatek cca 6€/hodina za pronájem raket a míčků), kulečník (za poplatek cca 5€/hodina). Slunečníky a lehátka na pláži Psili Ammos vzdálené 900 metrů za poplatek cca 6€/set/den. Ceny vodních sportů z roku 2008: babán - 6€/jízda, ringo - 7€/jízda, kanoe - 7€/hodina, šlapadla - 10€/hodina, parasailing - 30€/let, vodní skútr 20€/10 minut, motorový člun - 60€/den + spotřeba benzinu (cca 20€). Nádherná pláž Astris není organizovaná.

3 hlavní výhody hotelu:
milé rodiiné prostředí, ideální pro odpočinek a relaxaci, možnosti procházek na několik nedalekých pláží.

 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Astris Sun ***

Průměrné hodnocení je: 4.5000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 2 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Moc hezká dovolená

nemá avatar
5 hvězdiček
Smithovi
20 15:06:05.srpna 2009

Nejvhodnější pro ty, kteří nehledají noční zábavu a ruch letovisek, ale ocení klidnější pěkné místo a milý personál. Není tady moc nákupních možností, takže některé ženy budou možná zklamané, ale nám to nevadilo. My jsme byli moc spokojeni, prostě super dovolená! celá recenze

Pěkná dovolená, mohu doporučit

nemá avatar
4 hvězdiček
Alžběta N.
25 15:00:45.srpna 2009

Příjemná dovolená,samozřejmě měla taky své mouchy, ale nic tak závažného, že bychom byli nespokojení. POkud bymění v jídelně kuchaře, bude pobyt dokonalý :-) celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.