Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Apartmány Nikolas

Poloha:
apartmány se nacházejí v klidnější části letoviska, leží cca 200m od centra Kokkini Hani. Malá oblázková pláž je vzdálena cca 40m. Pěkná organizovaná písčitá pláž je k dosažení přes silnici a nachází se cca 200m od budovy. V centru letoviska najdete různé obchody s potravinami a suvenýry, restaurace, taverny, kavárny, bary aj.

Kapacita:
celkově je zde 8 ubytovacích jednotek. Studio pro 2 osoby se skládá z jednoho pokoje, kde jsou 2 lůžka, kuchyňská linka se základním vybavením, el. vařičem a lednicí. Dále je studio vybaveno koupelnou se sprchou, WC, klimatizací (za poplatek cca 4€/den), fénem, TV se satelitním příjmem a balkónem s křesílky. Apartmány pro 2 - 4 osoby tvoří jedna ložnice se 2 lůžky a obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro jednu nebo dvě osoby; součástí tohoto pokoje je kuchyňská linka se základním vybavením, el. vařičem a lednicí, TV se satelitním příjmem, koupelna se sprchou, WC, klimatizace (za poplatek cca 4€/den), fén a balkón s křesílky. Apartmány pro 2 - 5 osob mají navíc v ložnici možnost jedné přistýlky. Přízemní apartmány mají menší balkón nebo terásku. Všechny apartmány a studia mají větší či menší výhled na moře. Trezor na pokoji (za poplatek cca 7€/pobyt). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Služby:
taverna, kavárna, dětský koutek.

Stravování:
pouze večeře s obsluhou podáváné v taverně Nikolas u pláže (cca 30m). V rámci poznávacích zájezdů je v ceně polopenze (+ kontinentální snídaně podávané v taverně Nikolas).

Sport a zábava:
na pláži je možné využít různé vodní sporty (např. paragliding cca 25€, banana cca 10€ a jiné). V letovisku jsou široké možnosti denní i noční zábavy. Lehátka a slunečníky na pláži (za poplatek cca 6€/set/den).

3 hlavní výhody apartmánů:
rodinná atmosféra, dobrá poloha, hezký

 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Apartmány Nikolas

Průměrné hodnocení je: 3.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    1
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Nekvalitní ubytování

nemá avatar
3 hvězdiček
Pompina
21 15:58:48.července 2009

Apartmány Nikolas rozhodně nedoporučuju rodinám s dětmi, ubytování je nevyhovující, stejně tak jako hygiena a strava. Samotné letovisko se nám moc líbilo, ale příště zvolíme jiný apartmán nebo hotel. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.