Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Tipy na oblíbené ubytování na Rhodosu

Chcete si užívat klidu a pohody na pláži, objevovat historii nebo poznávat jedinečnou středomořskou přírodu? Pak se vydejte na řecký ostrov Rhodos, který nabízí nejen to, ale ještě mnohem více. Čekají zde na vás jak živá a pulzující letoviska, tak i opuštěná zákoutí s malebnými plážemi. Rhodos vás jistě okouzlí natolik, že se na něj budete chtít znovu vrátit.

Rhodos je někdy nazýván „Ostrovem slunce“, je zde totiž více než 300 slunečných dní v roce. Stálé teplé počasí si tak můžete vychutnávat na místních písečných nebo smíšených plážích, které mají převážně pozvolný vstup do moře a jsou tak ideální pro rodiny s dětmi. Kromě pečlivě udržovaných pláží a úžasně teplého moře nabízí tento řecký ostrov svým návštěvníkům také přímořská letoviska plná obchodů, taveren, kaváren a diskoték, jako je například Faliraki či Ixia, ale stejně tak i malebné vnitrozemské vesničky ukryté vysoko v kopcích, které doposud nebyly zasaženy turistickým ruchem. 

Rhodos je hojně vyhledáván také milovníky vodních sportů, jeho západní pobřeží je totiž dosti větrné a tak se zde naskýtají ideální podmínky pro windsurfing. Kdo by si chtěl pobyt na ostrově něčím zpříjemnit, může podniknout zajímavý lodní výlet na sousední řecké ostrovy Kos nebo romantický Symi. Lákavá je také návštěva nedalekého tureckého pobřeží. Ať už plánujete podnikat během své dovolené cokoliv, věřte, že na Rhodosu vám to bude umožněno!

Ostrov Rhodos nabízí ubytovací kapacity různých kategorií. Zvolte si takovou, která vám bude nejvíce vyhovovat a bude odpovídat vašim představám o pohodové dovolené!

Hotel Rhodos Palladium

Rhodos Palladium ležící asi 4 km od centra známého letoviska Faliraki nabízí svým hostům kvalitní zázemí. Jde o moderní a velmi luxusní hotel, který potěší i ty nejnáročnější. Ubytovat se můžete ve vkusně zařízených klimatizovaných dvoulůžkových pokojích a využívat nejrůznějších služeb a nabídek hotelu, jako je TV místnost, restaurace s terasou, bar, nákupní pasáž, kadeřnický salon, venkovní a vnitřní bazén. Sportovní nadšence jistě potěší dva tenisové kurty, volejbalové hřiště, stolní tenis, minigolf a fitness. Nechybí ani sauna, jacuzzi a v hotelu se pravidelně konají animační programy. Přímo u hotelu se rozkládá krásná dlouhá písečná pláž, kterou místy doplňují oblázky.

Hotel Rhodos Palladium, Řecko - Rhodos
Foto: Hotel Rhodos Palladium

Vergina Sun Studios & Apartments

Na okraji letoviska Faliraki, asi 600 metrů od písečné pláže s pozvolným klesáním do moře, se nachází Vergina Sun Studios & Apartments. Nabízí tak ubytování v dostatečné blízkosti veškerého dění, ale zároveň i dost daleko od případného ruchu města. Klidnější ubytování ocení především starší lidé a rodiny s dětmi. Ubytování ve Vergina Sun Studios & Apartments je vhodné spíše pro nenáročné cestovatele, kteří se rádi stravují v tavernách, nebo upřednostňují vlastní vaření. Ke studiím patří bazén, kde je možné si lehátka a slunečníky půjčit zdarma. V centru městečka je možné navštívit bary, restaurace, taverny, obchody se suvenýry atd.

Vergina Sun Studios & Apartments, Řecko - Rhodos
Foto: Vergina Sun Studios & Apartments

Avra Beach Resort

V letovisku Ixia na severozápadním pobřeží ostrova Rhodos je možnost využít služeb Avra Beach Resortu. Tento nově zrekonstruovaný čtyřpatrový komplex nabízí jak dvoulůžkové, tak i rodinné pokoje. Služby jsou na nejvyšší úrovni a svou dovolenou trávíte v přátelském prostředí. Avra Beach Resort leží přímo na písčito-oblázkové pláži Ixia s barem. K hotelu patří velký bazén i bazén dětský, do nichž protéká voda z osvěžujících fontán. Z terasy hotelu se naskýtá krásný výhled na svěží a udržovanou zahradu plnou exotických rostlin. Všudypřítomné palmy poskytují příjemný stín pro relaxaci i zábavu. Avra Beach Resort si oblíbí především rodiny s dětmi - na vaše ratolesti zde čeká herna a připraveny jsou i zábavné animační programy. Výhodou tohoto ubytování je také to, že se nachází velmi blízko od obchůdků v Ixii.

Avra Beach Resort, Rhodos - Řecko
Foto: Avra Beach Resort

- PR článek -

 

Článek byl zobrazen 3 280 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Na Řecko.Světadíly.cz najdete komplexní informace o Řecku. Najdete zde články, recenze, rady a tipy na cesty, zájezdy do Řecka - pobytové i poznávací, dále fotografie a diskuse. Řecko a řecké ostrovy jsou oblíbenou destinací turistů z celéo světa.


Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA