Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Tip CK BRENNA - jak získat dovolenou za nejvýhodnějších podmínek

Snem a cílem každého z nás je prožít skvělou dovolenou za těch nejvýhodnějších podmínek. Máme tím na mysli průběh zájezdu, služby přesně podle očekávání a adekvátní cenu. Právě proto stoupá zájem o FIRST MINUTE zájezdy, tzn. zájezdy se slevou za včasnou koupi. S časovým předstihem si svou letní dovolenou zaplatí cca 35 % zákazníků. 

Tento výrazný trend pozorujeme také v naší cestovní kanceláři. Prodej zájezdů z katalogu LÉTO 2012 jsme zahájili už v listopadu 2011. Dnes s odstupem 3 měsíců sledujeme více než 10% nárůst prodeje oproti minulému roku. Zájem je především o letecké pobytové zájezdy do Řecka, Turecka a na Mallorcu.

Důvodů zvýšené poptávky o FIRST MINUTE zájezdy je hned několik. V naší cestovní kanceláři BRENNA víme, že těšit se na dovolenou je skoro stejně příjemné jako si ji skutečně užívat.  

CK BRENNA nabízí tyto výhody: 

1. Výrazné slevy first minute - prodej zájezdů LÉTO 2012 jsme zahájili se slevou až 20 % pro věrné klienty, 14 % pro stálé a 12 % pro nové klienty. Nyní, v únoru 2012, poskytujeme slevy 8 % pro nové klienty a 10 % pro naše stálé klienty. Navíc požadujeme pouze 30% zálohu!

2. Akce dítě či 3. osoba pouze za letenku - nejen děti, ale i třetí dospělá osoba na přistýlce cestuje pouze za cenu letenky.

3. Transfer nebo parkování u letiště ZDARMA - pro zákazníky, kteří se přihlásí na zájezd do 31. 3. 2012, je připravena nabídka zajištění parkování či transferu na/z letiště Brno-Tuřany i Ostrava-Mošnov zcela zdarma.

4. Konečné ceny ihned - na www.brenna.cz najdete kompletní ceny včetně letištních tax a palivových příplatků.

5. Tradice a zkušenost - v letošním roce slaví CK BRENNA 20 let od založení. Za tu dobu jsme nasbírali cenné zkušenosti, které nyní využíváme ve prospěch našich klientů. Patříme mezi tradiční cestovní kanceláře, které si vydobyly a následně i obhájily své místo na českém trhu. O kvalitě našich služeb svědčí především nebývalá návratnost našich klientů. Lidé s námi cestují pravidelně, a to i několikrát v roce. Důvodem je jejich naprostá spokojenost. Oceňují především naši snahu poskytovat přesné a úplné informace o průběhu pobytu, destinaci i službách. Při výběru dovolené rádi využívají rozsáhlou fotogalerii na www.brenna.cz a kladně hodnotí péči našich delegátů, kteří se vyznačují výbornou znalostí prostředí i místního jazyka. 

V CK BRENNA si hýčkáme své klienty. Každý klient od nás obdrží atraktivní dárek jako je například plážová taška či knižní průvodce Řeckem či Tureckem. 

Žádný zájezd na poslední chvíli vám nezajistí takový komfort nákupu jako first minute nabídka s možností výběru z dostatečného množství hotelů a pestré škály destinací. Ptáte se proč? Ty nejlepší zájezdy jsou už dávno prodané. 

Přejeme vám krásnou a spokojenou dovolenou!    

- PR článek -

CK BRENNA
Jakubské nám. 6
602 00  Brno-město
Tel.: 542 215 255-6, 542 210 389

brenna@brenna.cz 
www.brenna.cz

Článek byl zobrazen 3 087 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Na Řecko.Světadíly.cz najdete komplexní informace o Řecku. Najdete zde články, recenze, rady a tipy na cesty, zájezdy do Řecka - pobytové i poznávací, dále fotografie a diskuse. Řecko a řecké ostrovy jsou oblíbenou destinací turistů z celéo světa.


Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA