Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Řecko – dovolená s eTravel.cz

Snad každý touží prožít neuvěřitelnou dovolenou, která bude příjemná, plná slunce a zábavy. Pro mnoho lidí je právě Řecko symbolem takové dovolené. Nabízí nádherné pláže, kouzelné ostrovy, výtečnou kuchyni a nekončící pohodu místních taveren.

To nejúžasnější na Řecku je jeho rozmanitost. Hory, moře, krajina, olivové háje a starověká osídlení, kde cítíte vznešený závan historie. Ocitáte se na křižovatce kultur a civilizací, podléháte kouzlu podmanivých scenérií. Můžete se sem vracet a pokaždé poznáte něco nového.  Zkuste se o pravdivosti těchto tvrzení přesvědčit a možná kouzlu Řecka propadnete… V tomto článku jsme vybrali jen pár střípků ze všech krás, které Řecko nabízí. Je na vás, zda se rozhodnete poznat z nich něco víc. Míst odkud můžete své poznávání začít je mnoho…

K nejhezčím a nejlákavějším destinacím Evropy patří bezpochyby řecké ostrovy. V křišťálových vodách Egejského a Jónského moře jsou rozesety jako perly. Každý z nich si zachovává svůj osobitý ráz s neopakovatelnou atmosférou ostrovního světa. Důvody, proč se vydat třeba zrovna na Lefkadu, mohou být pro někoho její nádherné pláže. Někdo se zase rád vrací na Kos, který je stále ještě hodně původní. Mykonos, Korfu a Rhodos zase vyhledávají mladí lidé pro pestrý noční život a nekončící party, někoho pro změnu oslovila historie a památky na pevnině.

Jen o jednom ostrovu lze říci, že svým návštěvníkům může nabídnout vše - Kréta.. Největší a nejjižnější řecký ostrov s majestátnými štíty Bílých hor, hlubokými kaňony, úrodnými náhorními plošinami a krasovými jeskyněmi nechává tušit, že Kréta není tuctovým vodním rájem, ale taky místem se silnou historií spojenou s největšími postavami antické mytologie. Pro rozmanitost zdejší přírody je přezdívaná „šestý kontinent“. Úchvatné pobřeží s rozeklanými skalisky i nekonečnými písečnými plážemi je omýváno nejčistším mořem Řecka.

Chcete-li poznat jedinečnost těchto míst, staré přístavy vonící mořem a rybami, vychutnat skleničku ouza a přijít na chuť nejlepšímu olivovému oleji, který je krétským elixírem mládí, vydejte se na Krétu s otevřenýma očima…. Kréta je velmi příjemné místo, jen je nutno zvážit dobrý výběr letoviska a ubytování, a to podle toho co od ostrova čekáte..

Chcete vědět, proč dalším vyhledávaným ostrovem je právě Zakynthos? Možná proto, že je skvělým místem pro lidi, kteří se chtějí bavit. Věhlas tamních barů a diskoték láká davy návštěvníků. Po Korfu druhý nejpopulárnější z Jónských ostrovů je znám díky pláži Navagio a chráněné želvě Caretta-carreta, ale uchvátí vás svou úžasnou krajinou, malými ostrůvky, kterými je obklopen, plážemi a nakažlivou pohodou. Může zůstat jen dalším ve výčtu řeckých ostrovů nebo se právě pro vás může stát tím nejkrásnějším. Zkuste se přesvědčit a uvidíte…

Přemýšlíte, proč byste si měli vybrat zrovna Kos? Populární destinace ležící uprostřed Dodekanéského souostroví je na rozdíl od ostatních řeckých ostrovů ostrovem poměrně rovinatým a vyniká neporušenou přírodou s velkým množstvím zeleně. Je ideálním místem pro vyznavače vodních sportů i pro nenáročné cyklistické výlety. Ostrov se pyšní archeologickými lokalitami, které patří k nejzajímavějším v celém Středomoří, nabízí nádherné písčité i oblázkové pláže, živoucí letovisko Mastichari s bílými plážemi nebo vulkanickou oblast Kefalos se svou bublající pláží. Kos je ostrovem stále ještě hodně původním….

Zmiňujeme-li nejzajímavější ostrovy Řecka, pak nemůže chybět Rhodos. Pro svou krásnou přírodu, jedinečnou atmosféru a velmi příjemným místním lidem je považován za jeden z nejoblíbenějších. Slunečný ostrov s bohatým nočním životem i historií maltézských rytířů je místem, kde stával jeden ze sedmi divů světa - Kolos rhodský. Rhodos je jeden z mála ostrovů s tak stálým a příjemným počasím,  tak rozmanitými plážemi, unikátními historickými památkami a spoustou neobjevených míst. Největší z dodekaneského souostroví je rozlehlý, kouzelný a mimořádné osobitý. Získá si vás nenápadně a najednou zjistíte, že jste jeho kouzlu propadli.

Dovolená v Řecku znamená strávit příjemný čas v přívětivé zemi. Jen málokterá země se může pyšnit tak bohatou historií a tisíci starověkých míst, archeologickými nalezišti, místy jako Knossos, Olympia, Delphi či Meteora. Těšit se mohou milovníci mořských letovisek a krásných pláží, z nichž přes 400 bylo oceněno Modrou vlajkou kvality. Vybrat si můžete rušná letoviska plná zábavy, luxusní hotely i klidná místa a příjemné penziony, pláže ideální pro rodiny s dětmi nebo pobřeží
vhodnější pro vodní sporty.

Chcete-li poznat kouzlo této mýtické země, můžete využít bohatý výběr zájezdů do nejoblíbenějších turistických destinací a atraktivních oblastí Řecka, které nabízíme. Poskytneme vám cenné zkušenosti a pomoc při výběru dovolené tak, abyste si ji mohli užít od začátku až do konce, aby splnila vaše představy a aby se vám v Řecku líbilo.

Pokud byste se rádi dozvěděli o této destinaci více, můžete se nechat inspirovat stránkami www.dovolena-info.cz, kde najdete informace o Řecku, řeckých ostrovech, památkách, zajímavých místech, získáte rady, doporučení a můžete nahlédnout do fotogalerie.

Pro ty z Vás, kteří čekáte s výběrem dovolené na poslední chvíli máme připravenu atraktivní a bohatou last minute nabídku. Zájezdy na poslední chvíli přináší zajímavé slevy a možnost přesně přizpůsobit dovolenou vašim aktuálním potřebám. Využijte spolehlivý servis při výběru dovolené, denně aktualizovanou nabídku kvalitních a ověřených zájezdů a možnost pohodlného vyřízení přes internet od rezervace až po platbu.

Na internetových stránkách agentury eTravel.cz naleznete katalog hotelů nebo uživatelské recenze, které vám mohou pomoci lépe se rozhodnout a vybrat si tak ideální hotel pro vaši dovolenou. Naše bohaté zkušenosti jsou zárukou vaší spokojené dovolené a recenze klientů těmi nejlepšími referencemi.

Všechny nabízené zájezdy jsou výhradně od řádně pojištěných cestovních kanceláří. Samozřejmostí je garance shodné ceny a zachování všech výhod včetně slev a bonusů.

A navíc, své stálé zákazníky odměníme. Nakupte svou dovolenou u nás a získejte slevu na další zájezdy.

- PR článek -

eTravel.cz
Slavíkova 1744/22
708 00  Ostrava-Poruba

Tel.: 596 915 233, 511 511 311, 221 221 331
etravel@etravel.cz
http://www.etravel.cz

Článek byl zobrazen 5 712 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Na Řecko.Světadíly.cz najdete komplexní informace o Řecku. Najdete zde články, recenze, rady a tipy na cesty, zájezdy do Řecka - pobytové i poznávací, dále fotografie a diskuse. Řecko a řecké ostrovy jsou oblíbenou destinací turistů z celéo světa.


Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA