Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Dovolená na lodi s CK Riviera Tour

Cestovní kancelář Riviera Tour je rodinná cestovní kancelář, která nabízí netradiční dovolenou na lodi ať už pro jednotlivce, kamarády, manželské páry nebo hlavně pro rodiny s dětmi. Každý z nás může zažít něco nového, něco zajímavého, něco vzrušujícího. Přejděme konečně od předsudků dovolených strávených na přeplněných plážích k pohodlné dovolené na lodi za velmi překvapivé ceny.

Plavba na lodi je velmi zajímavým řešením, jak strávit svou dovolenou výjimečným způsobem. Její forma spočívá v tom, že můžete během pár dnů poznat několik zemí, několik kultur a obyvatele těchto krajů. Nemusíte nikam spěchat, protože Váš hotel Vás následuje, doveze Vás tam, kam si přejete se podívat. Není problém navštívit Itálii, Korsiku, Tunis, Mallorcu a i Francii během jednoho týdne. Taky se můžete vydat z Itálie přes řecké ostrovy do Turecka do Istanbulu a zpět kolem Dubrovníku do Itálie. Opět během jednoho týdne. Plavby nabízí nepřeberné množství navštívených míst. Od Středomoří přes Norské fjordy, Rusko až po Karibik nebo Antarktidu. To vše za velmi příznivé ceny.

Tváří cestovní kanceláře Riviera Tour je Monika Žídková, Miss ČR 1995, Miss Europe 1995 a Miss Tisíciletí. Proč právě ona? Je to člověk s obrovským srdcem, je pohodová, skromná a navíc má 2 děti. Je ideální, aby byla tváří cestovní kanceláře Riviera Tour, která preferuje rodiny s dětmi. Může se stát, že zrovna Vám zpříjemní Vaši plavbu. Monika se zúčastnila nedávno s našimi klienty plavby na lodi Splendida v říjnu 2010. Samozřejmě byla se svým manželem a 2 dětmi. Tato plavba byla velmi úspěšná. Klienti měli zaručené pohodlí mimo jiné i proto, že se zúčastnili speciální plavby s dopravou a delegátem.  Znamená to, že autobus s českým delegátem Vás doveze z České republiky do přístavního města, kde Vám delegát CK pomůže se nalodit a celou dobu plavby bude s Vámi na palubě. Pokud tedy neumíte světové jazyky nebo pokud jen prostě chcete mít u sebe člověka, na kterého se můžete spolehnout, máte další důvod vybrat si cestovní kancelář Riviera Tour. Mezi plavební okruhy, které jsou s delegátem, patří Středomoří nebo i Karibik. Za zvýhodněné ceny letenky a plavby se můžete podívat například na Kajmanské ostrovy, do Mexika nebo do Miami. Jestliže chcete poznat bližší okolí, můžete navštívit s českým delegátem Turecko, Řecko, Norsko a mnoho dalších zemí. Stačí kliknout na naše internetové stránky www.rivieratour.cz.

Vzhledem k tomu, že plavební společnost MSC preferuje rodiny s dětmi, jsou plavby speciálně pro děti do 12 let zdarma, junioři ve věku 12 - 18 let hradí jen přístavní taxu 2 990 Kč.. Celá týdenní dovolená tak může vyjít rodinu (2 dospělý a 2 děti) už kolem 30 tisíc korun.

V ceně kajuty je samozřejmě rozšířená plná penze. Na rozdíl od klasických hotelových rautů je stravování na lodi výjimečné svou pestrostí. Snídat můžete křupavě čerstvou bagetu s máslem a se šunkou nebo si můžete naservírovat různé druhy ovoce. Samozřejmě zde nechybí míchaná vajíčka, opečená slanina a všechno, o čem si můžete doma v pracovním shonu nechat zdát. Všechno je čerstvé a doplněné úžasnou vůní. Obsluha Vám sama bude dolévat čaj nebo kávu, stačí se jen usmát a přijdou za Vámi. Obědy probíhají podobnou formou jako snídaně. Můžete si dát brambory na více způsobů, rýži nebo těstoviny, můžete ochutnat ryby, mořské plody, různé druhy masa, své jídlo můžete obohatit o různé dresinky a samozřejmě o zeleninu nebo zeleninové saláty. Každé jídlo je kvalitní a jíst můžete tolik, kolik budete chtít. Součástí siesty po obědě bude určitě dezert nebo čerstvé ovoce. Večeře se od snídaní a obědů liší tím, že jsou podávány v luxusní restauraci a obsluhuje Vás Váš číšník. Na výběr máte  z několika předkrmů, polévek, hlavních jídel a na závěr i dezertů. Proč neochutnat chobotnici nebo uzeného mečouna? Dopřejte si křehké hovězí, kachnu na pomerančích, polévku z korýšů, nebo jehněčí žebírka, nesmí chybět jako zákusek pravý krém mascarpone, vynikající piškotové řezy nebo výborná zmrzlina. Výběr je rozmanitý a obrovský, každý si tady přijde na svou chuť.

Personál, který Vás obsluhuje nejen v restauraci ale i v barech nebo ve Vašich kajutách, je ze všech koutů světa. Na plavbě ve Středomoří můžete potkat servírku z Brazílie nebo na plavbě v Karibiku potkáte číšníka z Bulharska. Na recepci s Vámi bude mluvit recepční z Itálie a stlát postele vám chodí určitě pokojská z Indonésie. Personál i klienti jsou z různých zemí, přesto se vždycky domluvíte. Stačí hlavně úsměv a klidné jednání a pak to jde samo. I když má personál dlouhou pracovní dobu, vždycky budou příjemní a budou se snažit Vám pomoct, poradit nebo si třeba popovídat. 

Existuje několik plavebních okruhů nebo plavebních cest, existuje ale také několik lodí. Každá loď má svůj plavební okruh, každá loď je fantastická a luxusní. Na každé lodi jsou tematicky zaměřené bary, diskotéka, obchody duty free, kasino, divadelní a koncertní sál, fitness centrum, bazény, vířivka, čistírna. Interiér lodí je podobný, vybavení kajut je taktéž obdobné. Každá kajuta má své vlastní zázemí tedy koupelnu i s toaletou, šatník, manželské postele, popřípadě se postele dají na požádání oddělit. Součástí některých kajut jsou lůžka pro 3. nebo 4. osobu, takže děti můžou být v kajutě s rodiči. Kajuty jsou vnitřní, vnější s oknem nebo s balkonem, apartmány nebo suity. Vnitřní kajuta je nejlevnější, dražší jsou pak kajuty s oknem a dále. Nejmenší lodí plavební společnosti MSC je Melody. Kapacitu má necelých 1500 osob, dlouhá je 205 m a má 8 palub. Přesto zde naleznete vše, co k příjemně strávené dovolené potřebujete. Další lodě Armonia, Sinfonia, Lirica a Opera jsou kapacitně zhruba stejné, pojmou asi 2100 osob, jsou dlouhé asi 250 m a mají 9 palub. Přesto, že tyto lodě jsou menší, nabízí velmi zajímavé plavební okruhy a přímo na lodi se snadno a rychle zorientujete.

Nádherným zážitkem je divadlo, které je součástí lodí, jsou tu jak pěvecké tak akrobatistické nebo i kouzelnické vystoupení. Lodě Musica, Orchestra, Poesia a Magnifica jsou s kapacitou asi 3010 osob, jsou dlouhé 294 m a mají 13 palub. Zajímavostí je, že například na Orchestře je sushi bar nebo klub pro milovníky doutníků. Na lodi Magnifica je 8 restaurací s různým kulinářským zaměřením. Na těchto lodích si můžete zahrát mini golf, na lodi Musica a Poesia si můžete zaběhat přímo na okruhu určenému pro běhání. Největšími loděmi jsou Fantasia a Splendida. Tyto lodě pojmou necelých 5 tisíc osob, dlouhé jsou 333 metrů, široké 38 m a mají 13 palub. Největší zajímavostí mimo jiné je přítomnost simulátoru formule 1 pro zábavu. Na těchto dvou lodích je možnost využití Yacht clubu. Je to exkluzivní část lodi určená pouze pro VIP. Jako člen Yacht clubu máte přednost odbavení a uvítání, k dispozici jsou vám profesionální komorníci, hosté Yacht clubu si mohou vybírat z bohaté nabídky exkluzivních lahůdek a vybraných pokrmů podle jídelních lístků i z nabídky nápojů.

Speciálním balíčkem, který si můžete dokoupit ke každé plavbě na kterékoliv lodi, je svatební balíček. Dvojice si může vybrat místo obřadu, kde budou oddáni. Tento obřad není platný. V ceně balíčku je mimo jiné kytice pro nevěstu, svatební dort, videozáznam a fotografie.

Pro děti, které cestují se svými rodiči, je připraven Mini club, Junior Club a Teenagers Club.  Rodiče můžou své děti přivést do těchto klubů, kde jim animátoři připravují zábavu, hraní a různé aktivity. I přesto, že Vaše děti nemluví anglicky nebo jiným jazykem, není problém se domluvit. Každé dítě dostane na ruku náramek, kde je uvedena kajuta a jméno dítěte, takže se rodiče nemusí bát, že se dítě ztratí.

Pokud budete chtít, můžete po vplutí lodě do přístavu navštívit avízované země. Ovšem pokud se Vám nebude chtít, nemusíte z lodi vůbec vycházet, můžete se koupat v bazénu na palubě, můžete relaxovat na lehátku, můžete si dát svůj oblíbený drink nebo vynikající kapučíno. Můžete si zasportovat ve fitness centru nebo si zajít na masáž. Večer se můžete zúčastnit zábavných programů nebo si jen tak posedět v baru, kde hraje Vaše oblíbená hudba. Možností je mnoho, záleží jen a jen na Vás, co si vyberete. Riviera Tour chce být součástí Vašich nádherných vzpomínek z Vaší úžasné dovolené.

Pokud se rozhodujete, že byste chtěli plavbu absolvovat, není nic jednoduššího než se podívat na naše internetové stránky CK Riviera tour - plavby na moři, exotické dovolené, popřípadě nás kontaktujte e-mailem info@rivieratour.cz.  Budeme velmi potěšeni, že Vám pomůžeme s výběrem Vaší plavby.

- PR článek -

CK Riviera Tour
Náměstí Hildy Synkové 1389
Brumov - Bylnice 763 31

tel: 577 012 757
fax: 571 424 588
NONSTOP linka 603 225 383

e-mail: info@rivieratour.cz

Článek byl zobrazen 18 824 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Na Řecko.Světadíly.cz najdete komplexní informace o Řecku. Najdete zde články, recenze, rady a tipy na cesty, zájezdy do Řecka - pobytové i poznávací, dále fotografie a diskuse. Řecko a řecké ostrovy jsou oblíbenou destinací turistů z celéo světa.


Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA