Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Dovolená - Řecko 2012

Už v prvních měsících prodeje letních zájezdů do Řecka zaznamenávají cestovní kanceláře včetně CK BON TON nebývalý zájem o dovolenou s výhodnými slevami za včasný nákup nebo akcemi, při kterých může cestovat dítě zdarma.

Ačkoli světová média informují o ekonomických problémech země, které se týkají státních financí a nutnosti přijmout řadu reformních opatření, turistický sektor v přímořských letoviscích nezaznamenává žádné změny oproti předchozím rokům a je připraven jako každý rok nabídnout výborný servis, přátelskou atmosféru, oblíbenou kuchyni a nepřelidněné pláže omývané křišťálově čistým mořem.


Foto: Kréta - Plakias

Předchozí roky, kdy se v Řecku konaly demonstrace zejména v Athénách, dokázaly klientům, že chod dovolené v přímořských letoviscích neměl žádná omezení a probíhal zcela normálně. Tento fakt ujistil klienty, že není třeba mít žádných obav cestovat do této země, která je v mnoha směrech ideální pro trávení ničím nerušené dovolené pro všechny věkové skupiny klientů, včetně rodin s malými dětmi a seniorů. Oproti řadě jiných destinací nabízí Řecko stabilně vysokou úroveň služeb, stále přijatelné cenové relace, vysokou míru bezpečnosti a pocit, že čeští klienti jsou v této zemi váženými a vítanými hosty.

Mezi nejoblíbenější destinace českých klientů patří zejména poloostrov Chalkidiki s  letovisky Sarti, Toroni , Metamorfosi a Fourka, která svou dopravní dostupností, krásnou přírodou a čistým mořem předčí i řadu vyhledávaných letovisek na ostrovech. Znovuobjevený ráj - přízvisko přiřazované druhému “prstu“ Chalkidik - se zároveň přirovnává k Sardinii a překvapí své návštěvníky rozmanitostí přírody a kouzelnými vesničkami s typickou tradiční architekturou a dodržováním starých řeckých zvyků, jakožto malými písečnými plážemi lemovanými bizarními skalnatými útesy.


Foto: Olympská riviéra

Milovníci kombinace hor, pláží a historie ocení zejména pobyty v letoviscích na Olympské riviéře - Paralia Katarini a Olympic Beach. Nabízejí těsnou blízkost největšího pohoří Olymp a ideální polohu k nejvýznamnějším turistickým cílům - kláštery Meteora, národní park údolí Thembi, Thessaloniki (Soluň) s řadou významných památek apod.

Na Chalkidiki i Olympskou riviéru pořádá CK BON TON zájezdy s leteckou i autokarovou dopravou. Klienti mohou vybírat s široké nabídky ubytovacích kapacit od studií až po kvalitní hotely bez stravy, se snídaní, polopenzí, plnou penzí i systémem all inclusive.

Mezi nejžádanější řecké ostrovy patří Kréta s letovisky Maleme a Agia Marina v blízkosti historického města Chania (přímé lety z Ostravy) a s dalšími letovisky Malia, Stalida a Hersonissos  v oblasti hlavního města ostrova Heraklion (přímé lety z Ostravy a Brna). Dalším významným turistickým ostrovem je ostrov Rhodos s letovisky Faliraki, Ixia a Rhodos (po kterém je pojmenován celý ostrov). Pohodlné přímé lety z Ostravy a Brna a široká nabídka ubytovacích kapacit od studií bez stravy, přes hotely s polopenzí až po kvalitní hotely na pláži se systémem All inklusive, uspokojí požadavky všech návštěvníků.


Foto: Zakynthos

Nabídka CK BONTON zahrnuje i nejkrásnější ostrovy v Jónském moři - Zakynthos a Korfu. Přímé linky z Ostravy a Brna na Zakynthos a nabídka studií s bazény, hotelů s polopenzí, plnou penzí či all inclusive v letoviscích Alykes, Alikanas a Tsilivi, stejně jako letecké chartery z Ostravy a Brna na Korfu do letovisek Sidari, Acharavi a Roda nabízí dosažení těchto nádherných míst návštěvníkům za cca 2 hodiny letu. Zejména rodiny s dětmi využívají levnější formu kombinované dopravy na ostrov Korfu, kdy jedna cesta je absolvována autokarem po pevnině a druhá trajektem do Benátek a odtud autokarem zpět do ČR.

V posledních letech získávají na oblibě ostrovy Thassos a Lesbos, které poskytují návštěvníkům stále zelené kopce poseté historickými vesničkami s typickou architekturou, romantická zákoutí, málo turistů a stálé počasí s minimem srážek. Ostrov Thassos se pyšní letovisky Limenaria, Potos, Astris a Skala Potamia se svou pláží zvanou Golden Beach. Svou polohou je dostupný jak leteckou dopravou (lety z Ostravy a Brna do Kavaly) tak autokarovou dopravou a uspokojí milovníky písečných i oblázkových pláží, milovníky pěších procházek, cyklistiky i vodních sportů. Ostrov Lesbos - třetí největší řecký ostrov díky své těsné blízkosti s tureckými hranicemi nabízí klimatické podmínky podobné turecké Egejské riviéře. Přímořské vesničky Anaxos a Petra nabízejí nejen písečné pláže a velmi příjemný servis návštěvníkům, ale také možnost návštěvy blízkého historického města Molyvos, výlety do přírody (včetně zkamenělého lesa) či lodní výlet do Turecka. Na Lesbos pořádáme 15- denní zájezdy s leteckou dopravou z Ostravy.


Foto: Lesbos - Anaxos

Rodiny s dětmi
Pro ně máme připraveny ubytovací kapacity s pokoji, studii a apartmány s více lůžky (možnost ubytovat i rodiny se dvěma či třemi dětmi) v blízkosti písečných pláží s pozvolným vstupem do moře. Nejvyhledávanějšími kapacitami pro rodiny s dětmi jsou rezidence Baraguda v Sarti, studia Blue Sea v Toroni, aparthotel Star v Olympic Beach, hotel Planos s plnou penzí na ostrově Zakynthos, apartmány Alexandros na Krétě, studia Anastazia na Thassosu a další…

Senioři
Také pro ně je připravena bohatá nabídky zájezdů do Řecka s možností kombinovat pobyt u moře s řadou zajímavých fakultativních výletů. Samozřejmě mohou senioři očekávat zajímavé slevy a perfektní přístup personálu ubytovacích kapacit a zkušených česky hovořících delegátů.

Klienti, kteří nevyužijí výhodných slev za včasný nákup (first moment) nebo akce dítě zdarma, mají možnost využít nabídky last minute (last moment) v případě doprodeje některých zbývajících kapacit těsně před odjezdem či odletem. Ačkoli je systém nákupů last minute rozšířený a žádaný, klienti stále více využívají spíše výhodných slev při včasném nákupu, kdy finální cena po slevách často předčí slevy v systému last minute a nabízí klientům možnost výrazně širšího výběru dovolené, výhody pro cestující děti a možnost platit dovolenou v několika splátkách.


Foto: Rhodos - Rhodos

Řecko - to je láska na celý život, stačí přijet a nechat se uchvátit jeho krásou…

- PR článek -

CK BON TON
Masarykovo nám. 17
753 01  Hranice
Tel.: 581 605 080

bontonck@bontonck.cz
www.bontonck.cz

Článek byl zobrazen 5 434 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Na Řecko.Světadíly.cz najdete komplexní informace o Řecku. Najdete zde články, recenze, rady a tipy na cesty, zájezdy do Řecka - pobytové i poznávací, dále fotografie a diskuse. Řecko a řecké ostrovy jsou oblíbenou destinací turistů z celéo světa.


Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA