Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Poznejte krásu Kykladských ostrovů s cestovní kanceláří Marted

Fascinující západy slunce na Santorini, nádherné písečné pláže na Naxosu, Ios známý jako synonymum nekonečné zábavy, dovolená na Kykladských ostrovech uspokojí jistě každého.

Cestovní kancelář Marted pro Vás připravila pro sezonu 2015 velký výběr stylových ubytování nebo kombinace pobytů na několika Kykladských ostrovech (Santorini, Ios, Naxos, Paros a Folegandros). Kyklady pojmenované podle řeckého cyclos neboli kruh se nachází v Egejském moři mezi Peloponésem a Krétou a zahrnují téměř 150 ostrovů a ostrůvků obklopených azurovými vodami. Můžete vybírat z následující nabídky:

zájezdy do Řecka

Santorini

Ubytování CK Marted na Santorini pro sezonu 2015

Ostrov Santorini je místem pro romantickou dovolenou, která uspokojí i ty nejnáročnější návštěvníky. Jde o malý ostrov s rozlohou pouhých 76 km2. Tento ostrov sopečného původu přitahuje velký zájem turistů. Ze Santorini pocházejí ty nejkrásnější obrázky z Řecka, které lákají turisty na dovolenou do této země s bohatou historií. Typický je pohled na azurové moře při západu slunce s domečkem s bílou omítkou a modrou kopulovitou střechou.

zájezdy do Řecka

Santorini je známý i výrobou skvělého bílého vína. Na ostrově Santorini najdete čtyři hlavní letoviska – Imerovigli, Kamari, Oia a Perissa. Ostrov má vlastní mezinárodní letiště. Jeho hlavním městem je Thira, která leží na západním pobřeží na okraji sopečného kráteru. Navštívit zde můžete Archeologické či Námořnické muzeum. V poslední době se stává ostrov Santorini čím dál více turisty oblíbeným místem a na své si zde jistě přijde každý příznivec romantiky, koupaní, vodních sportů či archeologie. Po staletí je vyhledávaným místem všech, kteří hledají neopakovatelné zážitky a kteří touží sami na vlastní kůži pocítit příjemnou atmosféru, jíž je celý ostrov prostoupen. Pokud se rozhodnete pro návštěvu ostrova Santorini, jistě vás čeká nevšední zážitek. Přivítá vás oáza klidu s neopakovatelnou atmosférou, kterou jistě stojí za to si vychutnat.

Ios

Ubytování CK Marted na Iosu pro sezonu 2015

Ios, proslulý řecký turistický ostrov, který je součástí Kykladských ostrovů, přitahuje návštěvníky zlatými plážemi a charakteristickou egejskou architekturou. Proslavila ho především jeho báječná atmosféra, zábavný způsob života a atraktivní pláže, které patří mezi jedny z nejkrásnějších v Evropě. Dovolenou na tomto ostrově si vychutnají všichni bez rozdílu věku nebo zájmů. Malé bílé domky s modrými okenicemi, úzké klikaté uličky a místní folklór vytvářejí zvláštní atmosféru ostrovního světa. Ostrov Ios je 17 km dlouhý a 8 km široký. Členité pobřeží lemují pláže a menší přístaviště. Hlavní město Chora je zasazeno v mírně zvlněné krajině s výhledem na přístav i pláž Mylopotas. Může se pochlubit helénistickou věží a řadou větrných mlýnů. Uličky jsou lemovány restauracemi, kavárnami a bary, které lákají k odpočinku a příjemnému posezení.

Zájezdy do Řecka

Mezi nejkrásnější pláže ostrova patří Koumbaru, která se nachází nedaleko hlavního města. Dalšími hojně navštěvovanými a oblíbenými plážemi jsou Mylopotas, Gialos a Manganari. Nabídka rušného a pestrého ostrova Ios je více než široká a uspokojí všechny věkové kategorie. Rovněž si můžete vybrat z několika výletů jako Jeep Safari, lodní výlet na magické pláže Pikri Nero Beach, Papa Beach a Manganari Beach a lodní výlet na ostrov Sikinos.

Zájezdy do Řecka

Naxos

Ubytování CK Marted na Naxosu pro sezonu 2015

Naxos je největší ostrov ze souostroví Kyklady ležící v Egejském moři. Každoročně je cílem turistů, kteří vyhledávají nevšední atmosféru a místa, která nejsou poznamenána turismem. Krajina ostrova je velice rozmanitá. Naleznete zde úrodné údolí plné zeleně, pohoří s nejvyšší horou celého Kykladského souostroví – Zeus (1 008 m. n. m.) i velké množství nádherných písečných pláží, které jsou lemovány písečnými dunami a patří k nejkrásnějším v celém Řecku. Mezi vyhledávané řadíme zejména pláže Aliko (pláž s písečnými dunami), Agios Georgios (nejrušnější pláž ostrova), Agios Prokopios (zvolena mezi nejlepšími plážemi v Řecku a nachází se zde jeden z proslulých nočních barů), Agia Anna, Kastraki, Orkos, Plaka a mnoho dalších.

Zájezdy do Řecka

Hlavním městem ostrova je Chora s pobřežní promenádou, hranatými bílými domky vystavěnými ve svahu, benátskou pevností a kamennou bránou Portara na výběžku symbolizující vstup na ostrov. Návštěvu města doporučujeme především večer při západu slunce. Naxos je také vyhlášenou surfařskou oblastí. Ideální podmínky pro tento sport zažijete kousek od hlavního města na pláži Mikri Vigla. To vše činí z ostrova atraktivní cíl dovolené.

Zájezdy do ŘeckaCestovní kancelář Marted s. r. o.
náměstí Svobody 528
739 61 Třinec
tel./fax: 558 325 074
tel: 558 321 726

- PR článek -

 

 

 

Článek byl zobrazen 5 700 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Na Řecko.Světadíly.cz najdete komplexní informace o Řecku. Najdete zde články, recenze, rady a tipy na cesty, zájezdy do Řecka - pobytové i poznávací, dále fotografie a diskuse. Řecko a řecké ostrovy jsou oblíbenou destinací turistů z celéo světa.


Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA