Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Paradise Village*****

Poloha:
u pláže v letovisku Kallithea, 6 km od hlavního města Rhodos, autobusová zastávka u hotelu.

Ubytování:
hotel nabízí ubytování v 2lůžkových pokojích s možností 1 přistýlky a rodinných pokojích se 2 přistýlkami. Pokoje klimatizované v období 15.06.–15.09. mají koupelnu/WC, fén, SAT/TV, ledničku, trezor, balkon nebo terasu. Při příjezdu na pokoji láhev minerální vody a džus.

Vybavení:
luxusní hotelový komplex patřící do hotelové sítě Aldemar, tvořený bungalovy v krásné zahradě, nabízí vstupní halu s recepcí, hlavní restauraci Byzantine, italskou, čínskou a francouzskou restauraci, řeckou tavernu, bary. 6 bazénů, slunečníky a lehátka u bazénů i na pláži zdarma, vodní skluzavka dlouhá 70 m, animační programy, tenisové kurty, stolní tenis, mini golf, plážový volejbal, fi tness, sauna, turecká lázeň, 3 konferenční místnosti, obchody. Služby za poplatek: internetové připojení na pokoji, kulečník, lekce tenisu, noční osvětlení tenisového kurtu, masáže, individuální programy s instruktorem, vodní sporty, internetový kout, WI-FI, prádelna za poplatek na místě. Plážové ručníky za vratnou zálohu.

Pro děti:
dětská postýlka (na vyžádání), hotelový dětský klub pro děti 2–14 let (10.00–18.00 hod.), minibufet v klubu (10.30–12.00 hod., 15.30–17.00 hod. s výběrem svačin, sušenek, vody, nealko nápojů, džusů a zmrzliny), dětské menu v restauraci, dětské židličky v restauraci, hřiště, dětský bazén.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.