Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Mareblue Cosmopolitan***

Poloha:
Hotel se nachází nedaleko centra letoviska Ixia. Pobřežní promenáda spojuje hotel s oblázkovo – písečnou pláží, vzdálená je pouze 50 m. Město Rhodos je cca 4 km.

Ubytování:
Dvoulůžkové pokoje superior (1A/2A/3A): Příjemně zařízené, ve vedlejší budově. S telefonem, satelitní TV, trezorem k pronajmutí, chladničkou, klimatizací (od 15.06. do 15.09.), fénem, župany, WiFi připojením za poplatek, vanou, sprchou, WC a balkonem. Možnost rezervace pokojů jako Úsporný tip (2S) se stejným vybavením jako dvoulůžkové pokoje superior (1A/2A/3A).
Dvoulůžkové pokoje (2C/3C): V hlavní budově. Jinak stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje superior (1A/2A/3A).
Pokoje superior v bungalovech (2B/3B): S telefonem, satelitní TV, trezorem k pronajmutí, chladničkou, klimatizací (od 15.06. do 15.09.), fénem, župany, WiFi připojením za poplatek, vanou, sprchou, WC a balkonem nebo terasou. Výhled na moře nebo na bazén.
Rodinné pokoje (2D/3D/4D): Nacházejí se ve vedlejší budově nebo v bungalovech. 1 prostorná místnost s posuvnými dveřmi, oddělující prostor na spaní. S telefonem, satelitní TV, trezorem k pronajmutí,chladničkou, klimatizací (od 15.06. do 15.09.), fénem, župany, WiFi připojením za poplatek, vanou, sprchou, WC a balkonem nebo terasou. Výhled na moře nebo na bazén.

Vybavení:
Hotel se skládá z hlavní a několika vedlejších budov, celková ubytovací kapacita 377 pokojů. V hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí, společenská místnost se satelitní TV, internetový koutek (za poplatek), obchůdek se suvenýry, minimarket, restaurace a bar. V nádherné zahradě naleznete sladkovodní bazén s opalovací loučkou. Nechybí ani snack bar. Lehátka a slunečníky zde zdarma, na pláži za poplatek. Osušky na kauci. Miniklub (od 4 do 12 let), samostatný dětský bazén, dětské hřiště a herna. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Sport a zábava:
Denně decentní animační program se sportem a hraním. Sport: Tenis. Za poplatek: biliár a různé vodní sporty na pláži.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.