Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Esperides Beach****

Poloha:
Hotel se nachází ve východní části ostrova na okraji letoviska Faliraki přímo u dlouhé písečné pláže. V okolí jsou obchody (supermarket, suvenýry aj.), zastávka autobusu – spojení s centrem Faliraki, městem Lindos, hlavním městem Rhodos – stanoviště taxi a turistického minivláčku – okružní jízda po Faliraki a dalších hotelových komplexech. Nejbližší lékárna vedle hlavního vjezdu do hotelu, nemocnice Euromedica v hlavním městě Rhodos. Aquapark v blízkosti hotelu (300 m), lunapark v centru Faliraki.

Ubytování:
Příjemně zařízené pokoje mají koupelnu/ WC, TV/sat., telefon, rádio, centrální klimatizaci (červen–září), miniledničku (doplněna v den příletu), trezor za poplatek (v některých případech umístěn na recepci), balkon. Velikost pokoje 19,2 m2. Rodinné pokoje jsou prostornější, opticky oddělené zatahovacími dveřmi (v oddělené místnosti palandy). Velikost rodinného pokoje 20,3 m2. Pokoje s výhledem na moře za příplatek. Dětská postýlka na vyžádání, zdarma. Obsazenost: DR/DRP/DRSV 2 dospělí + 1 dítě, 3 dospělí, FR 3 dospělí + 1 dítě, 2 dospělí + 2 děti.

Vybavení:
Hlavní a dvě vedlejší budovy. V hlavní, sedmipatrové budově jsou umístěny dvoulůžkové pokoje, ve vedlejších budovách (čtyř- a pětipatrové) se nachází rodinné pokoje. Ve vstupní hale hlavní budovy se nachází recepce, výtahy, lobby, bankomat. V dalších částech hlavní budovy je umístěna hlavní restaurace (klimatizovaná, nekuřácká), lobby bar, obchod – supermarket (potraviny, drogistické zboží, suvenýry), kino, služba lékaře (v dopoledních hodinách, odpoledne lékař na telefonu). V rozlehlé zahradě 2 bazény. Lehátka a slunečníky zdarma, sprchy, převlékárny, bar u bazénu, venkovní amfiteátr. Na terase u bazénu je taverna Tropicana (možnost oběda a večeře v hlavní sezoně), několik barů. Internetový koutek u recepce za poplatek. Oficiální třída: A (****)

Sport a zábava:
Zdarma ranní gymnastika, vodní pólo, vodní basketbal, vodní gymnastika, šlapadla, kánoe, minifotbal, minigolf (depozit), plážový volejbal, 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), stolní tenis, šipky. Za poplatek horská kola, biliár, vodní sporty na pláži. Fitnnes, sauna, masáže ve wellness centru ve vedlejším hotelu Esperos Palace za poplatek.

Pro děti:
V dětském zázemí se nachází lunapark (lunapark, autodráha, skákací nafukovací hrad, hřiště), miniklub, dětské brouzdaliště, dětský bazén s atrakcemi, interaktivní bazén se skluzavkami pro děti od 4 let, bazén se šplhací stěnou.

Pláž:
Hotel leží přímo u písečné pláže (pozvolna se svažující, při vstupu do moře hrubý písek s oblázky), jejíž kvalita je ohodnocena modrou vlajkou

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.