Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas*****

Poloha:
Komfortní komplex nového resortu na jihu ostrova Rhodos v klidné oblasti Lachania, cca 18 km od pláže Prasonisi, cca 26 km od městečka Lindos, cca 74 km od města Rhodos.

Ubytování:
Luxusní a komfortní prostorné pokoje, bungalovy a vily s koupelnou a soc. zařízením (vysoušeč vlasů, župan, pantofle), jacuzzi, individuální klimatizací, telefonem, trezorem, internetovým připojením, SAT/TV, vybavením na přípravu kávy/čaje, minibarem, výhledem na moře z koupelny vybavené TV, balkonem/terasou. Pokoje deLuxe s výhledem na moře – prostorná koupelna, pokoj s obývací částí, balkonem/terasou, výhledem na moře; pokoje DeLuxe s privátním bazénem – stejné vybavení, navíc privátní bazén; Luxury beach pokoje s jacuzzi nebo privátním bazénem – s výhledem na moře, lokace u pláže; DeLuxe junior suity – velmi prostorné, velká obývací část s výhledem na moře, Family deluxe suity – velké suity s oddělenou ložnicí (možnost přistýlek až pro 2 děti – v obývací části=sofa), Superior suity – velmi prostorné s oddělenou ložnicí a výhledem na moře; Prestige bungalow s privátním bazénem a výhledem na moře – velký prostorný bungalow s oddělenou ložnicí, obývacím pokojem a prostornou koupelnou

Vybavení:
Recepce, hlavní restaurace, několik a´la carte restaurací (gourmet, italská, řecká, BBQ), 3 bary - panoramatický hlavní bar, bar u bazénu a plážový bar, venkovní a vnitřní bazén, vodní fontána, rozlehlá terasa, Thalasso Spa, fitness, tenis, biliár, minigolf, internet, parkoviště, minimarket, konferenční místnost. Služby za poplatek: Služby Thalasso Spa: řada masáží vč. hydromasáží, relaxačních a zkrášlujících terapií, kadeřnický salón, sauna, hammam, vyhřívaný vnitřní bazén s mořskou vodou.

Pro děti:
Dětský bazén, dětská postýlka, hlídání dětí – na vyžádání

Pláž:
Přímo na pláži.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.