Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Primasol Archipelago***

Poloha:
Rozlehlý hotelový areál, který tvoří hlavní budova a několik hotelových pavilónů umístěných v mírném svahu, se nachází v klidném prostředí vhodném pro relaxační dovolenou. Leží poblíž turistické oblasti Agios Fokas v příjemné, upravené zahradě. Pláž, oceněná modrou vlajkou, s drobnými oblázky s pozvolným vstupem a čistým mořem, leží cca 140 m od hotelu a je k dosažení přes silnici. Hlavní město Kos je od hotelu vzdáleno cca 7 km (zastávka autobusu pravidelné městské linky je cca 200 m, jízdné vyjde na cca 1€).

Ubytování:
Celková kapacita tohoto třípatrového hotelu činí 112 pokojů (2lůžkové s možností jedné přistýlky, pokoje pro rodiny jsou vybaveny palandou). Každý pokoj má koupelnu se sprchovým koutem nebo vanu se sprchou, WC, centrální klimatizaci (v provozu obvykle od července do srpna od 14:00 do 02:00 hodin), fén, telefon, TV se satelitním příjmem a rádiem, balkón nebo terasu s přímým nebo bočním výhledem na moře, do zahrady, na bazén nebo do krajiny. Trezor na recepci (za poplatek cca 20€/pobyt). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Vybavení:
Recepce, salónek, internetový koutek (za poplatek cca 3€/30 minut), výtah, vnitřní restaurace a venkovní restaurace na terase, hlavní bar s vnitřním i venkovním posezením, společenská místnost s TV se satelitním příjmem, snackbar u bazénu, minimarket, zahrada, parkoviště.

Sport a zábava:
Velký bazén se skluzavkou, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu a v zahradě (zdarma), na pláži (za poplatek cca 5 – 6 €/set/den), dětské hřiště, dětský miniklub pro děti starší 4 let, hřiště (5 x 5 m) na fotbal, basketbal a volejbal, stolní tenis (zdarma), tenis (zdarma, vratná záloha na rakety a míčky cca 20€), minigolf, šipky, kulečník (za poplatek cca1€/hra). Hotel pořádá pro své hosty cca 6 x týdně různé animační programy, pro dospělé i děti (obvykle v anglickém a německém jazyce). Vodní sporty jsou k dispozici na pláži za poplatek, cca 500 m od hotelu, kde je Big Blue Surf Centrum.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.