Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Mitsis Norida Beach Club****

Poloha:
Hotelový komplex v klidné poloze pod pohořím Dikeos leží ve svahu a skládá se z hlavní třípatrové budovy a bungalovů. Hotel leží cca 3 km od bývalé rybářské vesničky Kardamena (několikrát denně hotelový minibus zdarma), hlavní město Kos cca 32 km, letiště cca 11 km. Nejbližší lékárna v Kardameně, nemocnice ve městě Kos.

Ubytování:
Vkusně zařízené pokoje mají koupelnu/WC, vysoušeč vlasů, individuální klimatizaci, minibar, TV/sat., telefon, hudební kanál, trezor (za poplatek) a balkon nebo terasu. Pokoje jsou umístěny v hlavní budově i v bungalovech (rozděluje recepce). Stejně vybavené junior suity (celkem 90) mají dvě oddělené místnosti, případné páté lůžko je rozkládací. Luxusní mezonetové pokoje (celkem 40) mají 2 ložnice (oddělené patrem – schodištěm) a 2 koupelny. Maximální obsazenost: DR/DRSV 2 dospělí + 1 dítě, 2 dospělí + 2 děti, JS max. 4 dospělí + 1 dítě, MZ 3 dospělí + 1 dítě.

Vybavení:
Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, společenská a TV místnost, hlavní klimatizovaná restaurace s terasou, čínská restaurace, taver na La Pergola, kavárna, několik barů, minimarket, klenotnictví, obchod se suvenýry, konferenční místnost, lékařská služba (lékař ordinuje 2x denně v hote lu, v ostatních časech je na telefonu). V krásné zahradě se nachází bazén s mořskou vodou, oddělené dětské brouzdaliště, druhý sladkovodní bazén se 3 tobogany (dva větší, jeden menší pro děti od 6 let, 10.30–17.00 hod.), bazén pro relaxaci, terasy na slunění s lehátky a slunečníky zdarma, sprchy. WiFi v lobby zdarma. Oficiální třída: De Luxe (*****)

Pláž:
Hotel leží přímo u hezké písečno-oblázkové pláže, lehátka a slunečníky zdarma, osušky oproti depozitu. Bar a sprcha na pláži.

Sport a zábava:
Zdarma 2 tenisové kurty s pevným povrchem a osvětlením, biliár, stolní tenis, šipky, vodní pólo, plážový volejbal a fotbal, basketbal, aerobik, kánoe, šlapadla, windsurfing (s licencí). Za poplatek motorizované vodní sporty, potápění (včetně lekcí potápění), pronájem motocyklů a kol. Zábava: Animační programy pro děti i dospělé, amfiteátr, herna, karetní hrací místnost, noční klub – diskotéka

Pro děti:
Dětská
restaurace, hřiště, brouzdaliště, tobogany, dětská postýlka

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.