Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Eleon Grand Resort & Spa*****

Poloha:
Nový hotel, který bude otevřen na jaře 2010, se nachází přímo u pláže v oblasti Tragaki, na severovýchodním pobřeží ostrova. Recepce je vzdálena asi 300 m od hlavní silnice (kde se nachází rodinné suity superior). Od hlavní silnice je to asi 200 m k první taverně, asi 250 m k supermarketu, 500 m k baru, k dalším obchodům asi 1,4 km, do centra letoviska Tsilivi asi 3 km, do centra hlavního města Zakynthos asi 9 km.

Ubytování:
2lůžkové pokoje s možností přistýlky (1 přistýlka pro dospělou osobu, 1–2 přistýlek pro děti) mají individuální klimatizaci, koupelnu/WC, fén, malou ledničku, trezor, telefon, SAT/TV, balkon/terasu. Za příplatek je možné zajistit pokoj s výhledem na moře (v tomto typu pokoje deluxe možná pouze 1 přistýlka). Další možnost ubytování - rodinné suity superior jsou umístěné dál od pláže a mají ložnici s možností přistýlky (1 pro dospělou osobu, 1–3 pro děti), jídelnu se stolem a židlemi, vybavený kuchyňský kout s lednicí, vařičem, troubou, individuální klimatizaci, koupelnu s hydromasáží, fén, telefon, SAT/TV, balkon/terasu, vlastní bazének

Vybavení:
Rozsáhlý hotelový komplex několika 2patrových budov nabízí vstupní halu s recepcí, restauraci, 3 bary, několik bazénů, aqualand – menší bazén se 4 skluzavkami, lehátka a slunečníky u bazénů i na pláži, venkovní vířivku, tenisové hřiště, multifunkční hřiště, fi tness centrum, potápěčské centrum, směnárnu, obchod, parkoviště. Hotel pořádá animační programy. Lázeňské centrum poskytuje ošetření obličeje a těla, masáže, refl exologii, hydroterapii, manikúru, pedikúru, horké kameny, voskování, parní lázeň, saunu, kadeřníka a fi tness centrum.

Pro děti:
dětská postýlka, dětský bazén, miniklub pro děti 4–12 let v cizím jazyce, dětské hřiště. Služby za poplatek: služby prádelny, internet (na TV na pokoji), kulečník, potápěčská škola, lázeňské procedury a služby (mj. sauna, masáže), hlídání dětí na vyžádání za poplatek na místě.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.