Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Pavlina***+

Poloha:
Hotel
Pavlina leží v klidném prostředí cca 50 m od oblázkové pláže a 15 m nad úrovní moře a má krásný výhled na celý Patraský záliv. Hotelovým hostům je k dispozici bazén a bazén pro děti. Hotel dělí od pláže pouze vlastní prostorná zahrada s venkovní restaurací a barem s krásným výhledem. U bazénu jsou lehátka a slunečníky k dispozici zdarma a děti si mohou hrát na malém dětském hřišti s houpačkou. Pláž pod hotelem je oblázková s pozvolným vstupem do moře. Nepřehlédnutelnou součástí hotelu je maják, který slouží hotelovým hostům jako venkovní bar. Hotel je svou polohou předurčen ke strávení klidné dovolené. V hotelu se konají stylové řecké večery s hudbou a tancem. Vzdálenost do Kato Achaia cca 4 km. Doporučujeme pro rodiny s dětmi.

Vybavení:
50 m na pláž - sladkovodní bazén - dětské brouzdaliště - poolbar - lehátka a slunečníky u bazénu zdarma - společenská místnost s TV - tenisový kurt - zahrada, dětské hřiště - zahradní restaurace - restaurace a bar - půjčovna jízdních kol - stolní tenis, kulečník - hrací automaty - stolní tenis, kulečník, hrací automaty, sporty na místním hřišti - fotbal, basket - za poplatek - internet za poplatek.

Ubytování:
Dvoulůžkový pokoj – koupelna se sprchou a WC, telefon, lednice a prostorný balkon. Všechny pokoje jsou klimatizovány. Lze si připlatit pokoje s výhledem na moře. Hotelové pokoje leží ve třech samostatných budovách v těsné blízkosti vedle sebe. Možnost 2 přistýlek.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.