Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Stella Palace****+

Poloha:
Hotelový
komplex sestávající se z hlavní a několika dvoupodlažních budov se rozkládá v krásné zahradě, dělí se na části Stella Palace a Stella Village a leží u menší pláže, která je od hotelu oddělena pouze pobřežní komunikací. V hotelové zahradě jsou hostům k dispozici tři bazény a dětský bazén se skluzavkami. Milovníkům golfu se nabízí možnost hry na nedalekém golfovém hřišti. Do centra typické krétské vesničky Analipsis je to pouhých 700 m a do Hersonissos, živého centra oblasti asi 4 km. Hotel je díky svým službám a vybavení vhodnou volbou pro rodiny s dětmi, ale i pro všechny, kteří chtějí strávit dovolenou v příjemném prostředí s možností večerních procházek v nedalekém centru či strávením nevšedního večera v Hersonissos.

Vzdálenost:
od pláže 20 m - vzdálenost od letiště 18 km - vzdálenost od centra 700 m - nákupní možnosti 700m.

Ubytování:
Klimatizace, telefon, lednička - televizor se satelitním příjmem - vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, WC) - trezor (za poplatek), balkon nebo terasa; ubytování za příplatek: - superior pokoj se soukromým bazénem.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace - bar, snack bar - obchod se suvenýry - internetový koutek (za poplatek) - bazén (lehátka a slunečníky zdarma) - dětský bazén se skluzavkami - miniklub, dětské hřiště.

Pláž:
Oblázková pláž u hotelu - přístup přes pobřežní komunikaci - vodní sporty za poplatek - lehátka a slunečníky zdarma - 170 m od hotelu písčitá pláž se vstupem s oblázky

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.