Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Sea Side*****

Poloha:
Hotel
se nachází na soukromém poloostrově spadajícím pod letovisko Agia Pelagia. Do centra této vesničky je to 2,5 km, 18 km od Heraklionu, 22 km od letiště. Hotel díky své skvělé poloze nabízí nádherný panoramatický výhled na Egejské moře a do krásných zahrad.

Ubytování:
Standardní 2lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělého nebo dítě, s klimatizací, SAT/TV, telefonem, minibarem (doplňován každý druhý den o vodu a nealko nápoje), plně vybavenou koupelnou s WC a vysoušečem vlasů, trezorem, balkonem nebo terasou. Na vyžádání zajistíme ubytování v superior pokojích, v superior pokojích se společným bazénem pro více pokojů, v junior suitách s privátním bazénem, rodinných pokojích s bazénem, rodinných pokojích mezonetového typu (2 ložnice), rodinných pokojích (2 ložnice), suitách mezonetového typu s venkovní jacuzzi, VIP sutiách a VIP suitách s privátním bazénem.

Vybavení:
Recepce s lobby, hlavní restaurace s terasou, krétská restaurace Elia, a‘la carte restaurace Kulinarium (vstup pro děti až od 6 let), čínská a´la carte restaurace (možná návštěva 1× za pobyt, nutná rezervace, vstup pro děti až od 6 let), snack bar s lehkým občerstvením během oběda, hlavní bar, privátní bar, 2 bary u bazénu, TV místnost, 2 hlavní venkovní bazény se sladkou vodou (aktivní bazén u bazénového baru, relaxační bazén s dětskou částí a jacuzzi s panoramatickým výhledem na moře), spa centrum 500 m² (sauna, hamam, hydroterapie), konferenční místnost pro 250 osob, minimarket se zahraničními deníky, pokojový servis (07.00–23.00 hod.), lékařská péče, směnárna, osušky na pláž a k bazénu, lehátka a slunečníky u bazénu, WiFi připojení kolem bazénů, obchodní centrum s internetem, faxem a kopírkou, tenisové kurty s raketami a míčky, fi tness centrum, aerobik pozemní i vodní, šipky, vodní polo, volejbal, basketbal, stolní tenis, biliár, počítačové hry, trezor, animační programy. Služby za poplatek: lekce potápění a samotné potápění, spa centrum s masážemi, saunou, lázněmi, párou či manikúrou, vodní lyžování, banán, kánoe, šlapadla, biliár a elektronické hry, taxi servis, pronájem limuzíny a jachty, internetový koutek, jízdy na koni (22 km od hotelu), čistírna a prádelna, 18jamkové golfové hřiště (30 km od hotelu), půjčovna aut, motocyklů a jízdních kol, importované nápoje, čerstvé ovocné džusy, restaurace Kulinarium, lobster večeře při svíčkách, večeře z mořských plodů, Grand Fiesta večeře 1× týdně, hlídání dětí.

Pro děti:
oddělený dětský bazén se sladkou vodou, dětské stoličky a postýlky, dětské večeře, mikrovlnné trouby.

Pláž:
100 m od písčito-oblázkové pláže.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.