Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Royal Blue Resort & Spa*****

Poloha:
Hotel
Royal Blue Resort & Spa se nachází na severním pobřeží Kréty v její střední části v blízkosti tradičního městečka Panormo a je jedním z nejmodernějších hotelů na Krétě vůbec, byl otevřen v červnu 2009. Hotel má vlastní soukromou zátoku a jeho velkou předností je vskutku úchvatný výhled na egejské moře. Kouzelné odstíny modré barvy moře a oblohy daly název i celému hotelu. Velmi moderní a elegantní prostředí doplňují veřejné i privátní bazény, vodopády a zahrady. 55 km od Heraklionu, 22 km od Rethymna, 2 km od Panorma.

Ubytování:
Luxusně vybavené pokoje ("superior guest room") nabízejí luxusní komfort a elegantní zařízení pro zajištění absolutního pohodlí. Pokoje mají prostornou kopelnu s hudební produkcí, fén, klimatizaci, SAT/TV s plochou LCD obrazovkou, IDD telefon, internetové připojení, trezor, minibar, balkon nebo terasu. Pokoje mají výhled do zahrady, pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek. Maximální obsazenost 2+1, 3+0. NA VYŽÁDÁNÍ A ZA PŘÍPLATEK je možné zajistit ubytování v "Superior Guest Room se sdíleným bazénem" (2-3 osoby), v rodinných suitách s jacuzzi nebo vlastním bazénem (2-4 osoby), Luxury Guest Room (water front) s vlastním bazénem (2-4 osoby), Superior suite (water front) s možností vlastního bazénu (2-4 osoby), Luxury Villa (water front) maizonettového stylu s vlastním bazénem (2-4 osoby), 2 bedroom suite (water front) s vlastním bazénem (3-6 osob), Royal Luxury Suite (water front) s možností vlastního bazénu (max 4 osoby), Prezidental Suite (water front) maisonettového stylu s vlastním bazénem (max 4 osoby).

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace s otevřenou terasou, italská restaurace, polynéská restaurace, řecká taverna, lounge a coctail bar, lobby bar, pool bar, soukromá restaurace a soukromé služby šéfkuchaře na vyžádání, 2 veřejné bazény se slanou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětský bazén a dětské hřiště, 2 tenisové kurty, tenisové lekce na vyžádání, 1 volejbalový kurt, basketbal, minigolf, minifotbal, fitness centrum, hotelové lázně nabízí masáže, léčebné procedury, salon krásy, vnitřní vyhřívaný bazén s mořskou vodou, vlasové a nehtové procedury, saunu a páru. Klenotnictví, wifi připojení, internetový koutek, herní místnost s billiardem, mini market, pokojová služba, doktor na telefonu, hlídání dětí na vyžádání, prádelna, poštovní služby, parkování, půjčovna aut, business centrum, sekretářské služby, bezpečnostní služby, pořádání konferencí.

Pláž:
Hotel
se nachází přímo u soukromé písečné pláže.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.