Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Minos Iperial & Beach Resort*****

Poloha:
Rozsáhlý luxusní hotelový komplex s rozlohou 190 000 m² je situován v zálivu klidné části oblasti Milatos přímo u písčité pláže (s útesem v moři, vhodné boty do vody). Centrum menší krétské tradiční rybářské vesničky Milatos cca 1 km. Hotel je obklopený krásnými zahradami, palmami, olivovníky. Vzdálenost od živého střediska Malia cca 15 km, od města Agios Nikolaos cca 24 km. Vzdálenost od Heraklionu cca 45 km.

Ubytování:
Hotel
nabízí ubytování v mnoha kategoriích, všechny 2lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělého nebo dítě jsou pěkně a komfortně zařízené, s panoramatickým výhledem do zahrady, na krajinu, nebo za příplatek s výhledem na moře. Jsou vybaveny mramorovou koupelnou s vanou, sprchovým koutem a WC, telefonem, SAT/TV, trezorem, individuální klimatizací, ledničkou, vysoušečem vlasů, hudebním kanálem, terasou nebo balkonem. Za příplatek možnost ubytování v deluxe pokojích, suitách, v rodinných pokojích, VIP rodinných suitách, v pokojích s vlastním bazénem nebo společným pro několik pokojů. V případě zájmu o jiný druh pokoje nebo suity, než je uveden v ceníku nás, prosím, kontaktujte, rádi vám konkrétní nabídku dle vašeho přání připravíme.

Vybavení:
Luxusní
hotelový areál je tvořen hlavní budovou a několika dalšími vedlejšími budovami a bungalovy. Vstupní klimatizovaná hala s recepcí a posezením, SAT/TV místnost, 5 restaurací, hlavní restaurace, gurmánská restaurace, 2 restaurace a`la carte – čínská a italská (otevřeny dle klimatických podmínek, 1× za pobyt možnost čerpání večeře místo večeře v hlavní restauraci, nutná rezervace, není možné pro děti do 10 let), snack-bar a několik dalších barů (celkem 5 barů), minimarket, obchod se suvenýry, konferenční místnost pro 350 osob, 4 malé konferenční místnosti pro 12 – 80 osob, butik, zlatnictví, 5 bazénů, z nichž 1 se sladkou vodou a 4 se slanou vodou, 2 z bazénů s vířivkou, 1 z bazénů vyhřívaný (do 15.05., 15.10. – 31.10.), menší dětský vodní park se skluzavkami. Lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži zdarma, fitness, sauna, volejbalové hřiště, fotbal, basket, stolní tenis, tenis, hotel pořádá 6× týdně sportovní a zábavní animační programy a show s místním animačním týmem. 1× týdně kurzy řeckého tance. Služby za poplatek: elektronické hry, masáže, lekce tenisu, potapěčské centrum, vodní sporty na pláži, wellness spa centrum (relaxační terapie, sportovní masáže aj.), hlídání dětí (na vyžádání), biliár, vodní sporty na pláži, WiFi dostupné v celém areálu hotelu.

Pro děti:
dětský vodní park se skluzavkami (děti do 12 let pouze v doprovodu rodičů), dětský bazén se sladkou vodou, dětský koutek, dětské hřiště, dětský klub pro děti 4–10 let (ne v českém jazyce), juniorklub pro děti 11–14 let, minidisko, dětské menu v restauraci, dětská postýlka bez poplatku.

Pláž:
Přímo u písčité pláže (s útesem v moři).

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.