Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Marina Beach****

Poloha:
rozsáhlý hotelový komplex obklopen zelení a palmovou zahradou je situován v klidné části oblíbeného střediska Gouves. Komplex leží přímo u písčité pláže, která je k dosažení pouze přes silnici – místní pobřežní promenádu. V blízkosti hotelu je řada plážových restaurací, taveren, kaváren a obchůdků. Centrum letoviska cca 600 m, kde naleznete restaurace, taverny, lékárnu, obchody s potravinami, suvenýry a různým sortimentem, rychlá občerstvení, bankomaty. Vzdálenost od Heraklionu cca 16 km.

Ubytování:
hotelový
komplex tvoří dvě hlavní hotelové budovy a bungalovy. V hlavní budově jsou umístěny 1–2lůžkové pokoje s možností přistýlky, v bungalovech jsou 2lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, centrální klimatizací (v provozu 15.06.–15.09. cca 15.00–03.00 hod.), telefonem, rádiem, SAT/TV, ledničkou, balkonem nebo terasou.

Vybavení:
velká vstupní klimatizovaná hala s recepcí, výtah (v hotelových budovách), místnost se SAT/TV, konferenční sál, restaurace s terasou, taverna, snack bar, hlavní bar, pool bar, kavárna, minimarket, kadeřník, zlatnictví, novinový stánek, herna, butik, internet, 2 venkovní bazény se slanou vodou, dětský bazén, vnitřní vyhřívaný bazén se sladkou vodou, sauna, vířivka, fi tness, parní lázeň, masáže, 2 tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, biliár, basketbalové hřiště, dětské hřiště, plážový volejbal. Centrum vodních sportů na pláži. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma. Hotel pro hotelové hosty pořádá animační programy, disko, jednou týdně folklórní večery, tance, barbeque. Služby za poplatek: trezor na pokoji, Wi-Fi internet, masáže, parní lázeň, sauna, vířivka, večerní osvětlení tenisových kurtů, speciální nabídky večerních menu během folklórních večerů nebo barbeque.

Pro děti:
dětský koutek, dětský klub (pro děti 4–12 let, ne v českém jazyce), dětský bazén, možnost dětského menu v restauraci, dětská postýlka bez poplatku.

Pláž:
přímo u písčité pláže

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.