Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Irene Vily

Poloha:
Komplex dvou elegantních vilek se rozkládá cca 50 m od krásné písčito-oblázkové pláže  se sprchami, od které je oddělen pouze pobřežní komunikací. Nejbližší taverny, obchůdky a bary jsou v bezprostřední blízkosti, rušné centrum letoviska Ierapetra je vzdáleno cca 1 km, Agios Nikolaos cca 35 km a na letiště v Heraklionu je to cca 100 km.

Ubytování:
APARTMANY PRO 2–3 OSOBY: Klimatizované apartmány (klimatizace za poplatek cca 5 EUR/den) mají koupelnu se sprchou a WC, SAT-TV a skládají se z jedné oddělené ložnice pro 2 osoby a obývací ložnice s vybaveným kuchyňským koutkem s vařičem a ledničkou. Na vyžádání možnost zajistit dětskou postýlku (za poplatek cca 3 EUR/den). MEZONETY PRO 2-4 OSOBY: Pěkné pokoje apartmánového typu, které nemají oddělené ložnice, jsou rozděleny do dvou pater. V přízemí je obývací pokoj s jedním pevným lůžkem, rozkládacím gaučem a vybaveným kuchyňským koutkem s vařičem a ledničkou a v horní části se nachází ložnice pro 2 osoby. Ostatní vybavení je stejné jako u apartmánu.

Vybavení:
Velmi pěkné vilky jsou situovány v zahradě, bohatě obklopeny zelení s nádherným výhledem do okolí. Je zde pěkný bazén s oddělenou částí pro děti a sauna s jacuzzi. Většina pokojů nabízí výhled na moře.

Sport a zábava:
Za poplatek můžete přímo v areálu vily využít jacuzzi a saunu. Pro děti je zde dětské hřiště. Na pláži široká nabídka vodních sportů. Ideální poloha pro pořádání výletů do okolí nebo po celé východní Krétě.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.