Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Elounda Beach*****

Poloha:
luxusní
hotelový komplex leží v severovýchodní části Kréty, cca 7 km od přístavu v Agios Nikolaos a cca 70 km od letiště v Heraklionu. Rozlehlý areál je obklopen zahradami a z teras a balkonů skýtá nádherný výhled na Mirabelskou zátoku a ostrov Spinalonga

Ubytování:
mimořádně kvalitní hotelový komplex nabízí mnoho druhů ubytování v různých kategoriích – pokoje, suity, bungalovy, vily. Pokoje jsou vybaveny koupelnou s masážní sprchou + WC, klimatizací, SAT/ TV, telefonem, minibarem, trezorem, fénem na vlasy, koupacím pláštěm, balkonem nebo terasou. Některé pokoje, bungalovy a suity mají vlastní bazén a jsou vybaveny navíc PC, CD přehrávačem, DVD nebo videem, vanou s vířivkou, parní lázní. V případě zájmu o jiné než v ceníku uvedené pokoje či suity nás prosím kontaktujte, rádi vám konkrétní nabídku dle vašeho přání připravíme.

Vybavení:
recepce, restaurace, kavárny, vinný sklípek, taverna, bary, bar s živou hudbou, butiky, konferenční místnosti, nově otevřené lázeňské centrum, 5 tenisových kurtů, 18jamkový minigolf, stolní tenis, hřiště na basketbal a volejbal, fi tness centrum, sauna, aerobik, malé muzeum krétského umění. Vyhřívaný bazén s mořskou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Příležitostně tematické večery. 18jamkové golfové hřiště je vzdáleno 40 km od hotelu. Služby za poplatek: vodní sporty – vodní lyžování, windsurfi ng, potápění.

Pláž:
přímo u krásné písčité pláže

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.