Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Cretan Village****+

Poloha:
Velmi oblíbený rozsáhlý hotelový komplex v tradičním krétském stylu je tvořený hlavní budovou a bungalovy. Komplex leží ve velké zahradě přímo u písčito- -oblázkové pláže, v klidné okrajové části oblasti Anissaras – v oblasti s luxusními hotelovými resorty. Od hotelu jezdí denně zdarma hotelový bus do sousedního hotelu Royal Mare Village/SPA centrum a do známého rušného letoviska Cherssonisos (cca 6 km). Zastávka městského autobusu pro spojení s okolními středisky je přímo u hotelu. Krétské akvárium cca 10 km od hotelu, golfové hřiště – Crete golf club (18 jamek) cca 7 km od hotelu. Vzdálenost od Heraklionu cca 25 km.

Ubytování:
2lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělého nebo dítě v tradičním krétském stylu umístěné v bungalovech jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, SAT/TV, hudebním kanálem, klimatizací (v provozu 20.05.–30.09.), telefonem, lednicí, vysoušečem vlasů, balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost ubytování v pokojích s výhledem na moře, ve VIP pokojích u moře nebo v rodinných pokojích (jedna místnost), rodinných apartmánech (tvořených 2 místnostmi a kuchyňským koutem) s výhledem na moře nebo do zahrady. VIP pokoje mají při příjezdu láhev vína, minerální vodu (doplňována denně), Pepsi Colu, Fantu, sodu, květiny (pouze u svatební cesty), pomerančový džus, chipsy, čokoládu, možnost připravy kávy a čaje na pokoji po celou dobu pobytu, k dispozici župan, přezůvky a osušky.

Vybavení:
Recepce s posezením, TV/video místnost, bankomat, kadeřnictví, minimarket, zlatnictví, amfi teátr, restaurace, snack – pool bary, butik, 3 bazény se sladkou vodou, bazén u pláže se sladkou vodou a tobogánem dlouhým 75 m, jacuzzi v bazénu. Animační programy místního animačního týmu každý den (sportovní a večerní společenské programy, krétský večer, disko, minidisko, dětské programy). Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma. Plážové osušky zdarma (za vratnou kauci). Nové fi tness centrum zdarma. Služby za poplatek: trezor na pokoji, biliár, potápěčská škola, internet na recepci, hlídání dětí, půjčení tenisových raket 15 EUR, večerní osvětlení tenisového kurtu, hodiny tenisu, kurzy potápění v bazénu, vodní sporty na pláži (vodní lyže, vodní skútr, jízda na banánu, windsurfi ng a jachting pouze s platným oprávněním).

Pro děti:
dětské hřiště, dětský miniklub, 2 dětské bazény, dětská restaurace, dětská postýlka bez poplatku, hlídání dětí za poplatek, animační a zábavní programy, mini disko.

Pláž:
Přímo u písčito-oblázkové pláže

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.