Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Cactus Royal*****

Poloha:
Přímo v centru letoviska Stalida, hotel sousedí se známým hotelem Cactus Beach. Bary, kavárny a taverny v těsné blízkosti hotelu.

Ubytování:
Celkem 180 komfortních a elegantně zařízených 2lůžkových pokojů s možností 1 přistýlky pro dospělého nebo dítě disponuje koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, balkonem nebo terasou, individuální klimatizací, telefonem, SAT/TV, ledničkou (při příjezdu voda a víno) a trezorem za poplatek. Na vyžádání možnost ubytování ve suitách (oddělená ložnice od obývací části, navíc kávový/čajový set, přezůvky, při příjezdu láhev vína a ovoce, 1× za pobyt spa balíček).

Vybavení:
Recepce, lobby, výtah, restaurace, a‘la carte restaurace (italská), hlavní bar, pool/snack bar, 3 bazény se sladkou vodou, dětský bazén, sluneční terasy, lehátka a slunečníky u bazénu, plážové osušky (výměna po 2 dnech), od května do října 1× za týden řecký večer nebo barbeque (za poplatek), minigolf, plážový volejbal (v hotelu Cactus Beach), biliár, vodní sporty na pláži, jacuzzi, sauna, pára, masáže, trezor na pokoji, stolní tenis. Služby za poplatek: osvětlení tenisových kurtů (tenis v hotelu Cactus Beach), minigolf, plážový volejbal (v hotelu Cactus Beach), biliár, vodní sporty na pláži, jacuzzi, sauna, pára, masáže, trezor na pokoji, lehátka a slunečníky na pláži, od května do října 1× za týden řecký večer nebo barbeque.

Pro děti:
dětský bazén

Pláž:
Písčitá, přes místní komunikaci.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.