Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Birlis***

Poloha:
Studia Birlis nabízejí příjemné ubytování ve vile s rodinnou atmosférou. Studia mají vždy balkon nebo terasu a jsou prakticky vybavena. Předností ubytování je ideální poloha v klidu a s překrásným výhledem směrem přes údolí na okolní zalesněné stráně. Od vily Birlis vede cesta k nejhezčí pláži v okolí (Rovinia). Terasa s prostorným bazénem, slunečníky a lehátky vybízí k odpočinku (snack bar u bazénu nabízí kromě možnosti snídaní i další občerstvení během dne). Areál sousedního hotelu Liapades Beach nabízí možnost dalšího vyžití (živá hudba, kulečník, stolní tenis). Do centra Liapades, kde naleznete několik taveren, barů i obchodů, dojdete 15ti minutovou procházkou. Doporučujeme pro klidnou a romantickou dovolenou uprostřed krásné přírody.

Ubytování:
Dvoulůžkové studio - sprcha a WC, vysoušeč vlasů, TV, kuchyňský kout s lednicí, varná konvice, klimatizace (v červenci a srpnu v ceně), balkon nebo terasa. Možnost 1 přistýlky. Dětská postýlka zdarma na vyžádání. 2 patra, 12 studií.

Vybavení:
200 m od oblázkové pláže s pozvolným vstupem do vody, 1,2 km do centra, nejbližší supermarket 500 m, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, na pláži za poplatek, snack bar u bazénu s TV koutkem, wi-fi připojení zdarma, možnost využití dalších služeb sousedního hotelu Liapades Beach.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.