Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Elly Beach***

Poloha:
Hotel
Elly Beach se nachází přímo u překrásné písčito-oblázkové pláže letoviska Liapades. Z mola na hotelové pláži Vás lodní taxi dopraví na některou z okolních pláží nebo do vedlejšího letoviska Paleokastritsa, které určitě stojí za vaši pozornost.

Ubytování:
V hotelu se nacházejí pokoje pro 2, 3 osoby s možností přistýlky. Pokoje mají vlastní sociální zařízení, telefon, TV, klimatizaci (za příplatek), chladničku (za příplatek) a balkon nebo terasu. Je možné si objednat výhled na moře (za příplatek).

Vybavení:
V hotelovém komplexu se nachází recepce, TV koutek, restaurace s výhledem na moře, hlavní bar, snack bar. Dále je zde pool-bar, · 2 venkovní bazény, dětský bazén se slunečníky a lehátky (zdarma u bazénu). Hotel pořádá 1x týdně zábavní večer. Hostům je k dispozici i hotelové parkoviště. Na recepci je možné si pronajmout bezpečnostní schránku (za poplatek).

Sport a zábava:
U hotelu se nachází potápěčská škola, dále je možné si pronajmout lodní taxi, kajak , šlapadla či lodičky (vše za poplatek).

Pláž:
Písčito-oblázková pláž se nachází přímo u hotelu. Plážový servis je za poplatek. Na pláži se nachází hotelový bar.

Vložení fotografie

wejk@volny.cz

04 20:22:16.12.2011

Elly Beach - smutná realita Příroda a moře prostě krása. Ale hotel Elly Beach hrůza. Už nikdy více. Nedoporučuji!!!! JEN PRO PŘEDSTAVU SI PŘEČTĚTE CO SE NÁM ZDE PŘIHODILO: Po příjezdu nám oznámili, že pro nás nemají volné pokoje (pobyt jsme měli od cestovky a zaplacený) a že nás ubytují jinde. Ubytovali nás asi kilometr od hotelu v kopci v šílených apartmánech s šíleným hygienickým zařízením, s výhledem do stráně. Bez jakékoliv omluvy, museli jsme pořád šlapat do kopce, z kopce, na snídani, na večeře, k pláži. Prostě děs. Nečekali jsme, že když jsme si koupili hotel 50m od moře, že budeme chodit tak daleko. Po třech dnech nás přeubytovali, ne do pokojů, jak jsme měli zaplaceno, ale do nových bungalovů. Které byli sice nové, ale spoustu nedodělků. Za vanu zatékalo, všude bylo něco odchlíplé, telefon nefungoval, TV - SAT jen zrněla, nesvítili světla, na balkoně byl rozbitý slunečník, chyběl jakýkoliv odpadkový koš a skříň na oblečení! Prostě děs. A od hotelu žádná omluva, nic.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.