Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Sani Resort*

Poloha:
Luxusní
hotelový komplex u nádherných písečných pláží v Sani na západní části poloostrova Kassandra se skládá ze čtyř hotelů Sani Beach Hotel, Porto Sani Village, Sani Beach Club a Asterias Suites. Centrum komplexu tvoří soukromá marina obklopená zelenými zahradami a palmami, se širokou nabídkou restaurací, kavárnou, cukrárnou a obchody včetně supermarketu, prodejny ovoce a zeleniny, butiků známých značek a zlatnictví. V naší katalogové nabídce jsou zařazeny dva hotely, na vyžádání zajistíme ubytování i v Porto Sani Village a Asterias Suites.

Dine-around:
Resort nabízí tzv. systém dine-around, což znamená, že klienti, kteří mají zakoupenou polopenzi mohou večeřet v jiné restauraci v rámci komplexu. Pro zpestření pobytu lze využívat zařízení celého resortu, například sledovat animační program v jiném hotelu, než ve kterém jsou klienti ubytováni. Spojení mezi jednotlivými hotely Sani Resortu je zajištěno bezplatně hotelovým minibusem denně od 9 hodin ráno do 1 hodiny po půlnoci, za poplatek je zajištěno i autobusové spojení do okolních měst.

Sport:
Tenisové kurty, aerobik, lukostřelba, badminton, fotbal, stolní tenis a šipky. Lze si vypůjčit horská kola a využít přírodního terénu pro cykloturistiku různých stupňů náročnosti. Resort má bohatou nabídku vodních sportů, kromě vodního lyžování, jízdy na katamaránu nebo „banánu“, windsurfi ngu a potápěčských kurzů také parasailing – létání na padáku, taženém motorovým člunem.

Relaxační pobyty:
Různé možnosti wellness služeb včetně sauny, parní lázně a kosmetiky ve 2 lázeňských centrech.

Zábava:
Animační programy jsou sestavovány tak, aby vyhovovaly vkusu co největšího počtu klientů – od diskoték a plážových párty přes pódiové ukázky z muzikálů a koncerty pod širým nebem až po komorní hudbu.

Dětský klub:
Pro děti ve věku 4–12 let zajišťuje klub Melissa zajímavý celodenní program se zábavnými a sportovními aktivitami. Na vyžádání lze za poplatek zajistit hlídání dětí, stejně tak jako hlídání dětí na pláži. V hotelu Porto Sani Village jsou dva dětské bazény, jeden z nich je přístupný doslova pro ty nejmenší – hloubka vody zde začíná již na 10 centimetrech. Půjčovna kol nabízí i pronájem kočárků a dětských motorek, tříkolek i dětských jízdních kol.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.