Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Kyknos Beach kategorie A

Poloha:

hotelový komplex s příjemnou rodinnou atmosférou, skládající se z hlavní budovy a přilehlých bungalovů, je situován v klidnějším prostředí letoviska Stalida. Písečná pláž, dostupná přes silnici, leží cca 220m od hotelu. V centru letoviska najdete různé restaurace, kavárny, bary, taverny, obchody s potravinami či suvenýry aj. Poblíž hotelu se nachází autobusová zastávka (cca 150m), z níž odjíždějí autobusy směrem na Heraklion a Agios Nikolaos.

Kapacita:

hotel má 133 pokojů - 30 pokojů v hlavní budově, 73 bungalovů, 15 nových třílůžkových bungalovů a 15 nových rodinných pokojů, které tvoří 2 oddělené ložnice pro maximálně 5 osob (tyto rodinné pokoje jsou za příplatek). Všechny pokoje (1-, 2lůžkové s možností jedné přistýlky, 3lůžkové a rodinné pokoje, které jsou za příplatek) jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem či vanou a sprchou, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem a rádiem a balkónem či terasou. Některé pokoje mají výhled na bazén, letovisko, krajinu, a jiné boční výhled k moři. Jednolůžkové pokoje jsou jen v hlavní budově. Dětská postýlka na vyžádání (za poplatek cca 4,50€/den), dětská sedačka v restauraci - zdarma na vyžádání. Trezor na pokoji (za poplatek cca 2€/den), chladnička (za poplatek cca 15€/pobyt).

Služby:

vstupní hala, recepce, směnárna, výtah (jen v hlavní a jedné vedlejší budově), salónek, vnitřní bar, restaurace, venkovní terasa, venkovní bar a snackbar s TV se satelitním příjmem, prádelna (za poplatek cca 18€/taška), pokojový servis, baby sitting service (za poplatek), krásná rozlehlá zahrada, parkoviště.

Stravování:

formou polopenze nebo za příplatek ALL INCLUSIVE (viz. popis). Snídaně a večeře - švédský stůl.

Sport a zábava:

2 bazény, 2 dětské bazény, slunečníky a lehátka u bazénu (zdarma), dětský koutek, venkovní sprchy, tenis (za poplatek cca 6€/hodina/rakety a míček), kulečník (za poplatek cca 1,50€/hra), stolní tenis (za poplatek cca 1,60€/hodina), šipky (zdarma), mini golf (za poplatek cca 6€/hodina). Hotel pro své hosty pořádá v hlavní sezóně (obvykle 2x týdně) různé zábavné programy - krétské večírky, barbecue, magic show a vystoupení s živou hudbou.

3 hlavní výhody hotelu:

krásná pláž, dobrá kuchyně, příjemný hotelový areál

Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Kyknos Beach kategorie A

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Super hotel, ideální základna na výlety

nemá avatar
4 hvězdiček
Petronella
24 12:24:54.července 2009

Hotel na nás zapůsobil moc dobře, cítíli jsme se v něm fajn. Nikdy jsme se nenudili, protože bylo neustále co dělat, bu´d jsme chodili jen do blízkého okolí na průzkum, nebo se svezli místní autobusovou dopravou, která vyjde na pár kaček a aspoň poznáte trochu toto pravého řeckého života. Jídlo bylo skvělé, personál v pohodě, ubytování bez problémů, takže můžeme jen doporučit. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.