Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Kolymbia Sky ****

Poloha:
velmi oblíbený a žádaný hotel s rodinnou atmosférou je obklopen pěknou zahradou a nachází se v klidné turistické oblasti letoviska Kolymbia, ve vzdálenosti cca 150m od nejbližší pláže s drobnými oblázky, která je k dosažení přes silnici. Centrum letoviska je vzdáleno cca 800m. Zde se nachází řada restaurací, taveren, barů, kaváren, cukráren, obchodů s potravinami a suvenýry, zlatnictví aj. Nedaleko hotelu je zastávka místního autobusu, kterým se můžete pohodlně dostat do hlavního města Rhodosu nebo do turisty vyhledávaného Lindosu.

Kapacita:
v hotelu je 112 pokojů (1-, 2lůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, rodinné pokoje pro 4 osoby, které tvoří 1 místnost se 2 pevnými lůžky a 2 přistýlkami nebo gaučem a terasou - tyto pokoje se nacházejí v přízemí budovy). Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, klimatizací (v provozu obvykle od 15.06. do 15.09., od cca 15:00 - 17:30 a 22:30 - 05:30 hodin), telefonem, rádiem, balkónem či terasou. Pokoje mají výhled na bazén, zahradu, letovisko, hory, některé pokoje mají malý výhled směrem k moři. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Lednička (za poplatek cca 4€/den), trezor na recepci (za poplatek cca 13€/pobyt).

Služby:
recepce, trezor, salónek s TV se satelitním příjmem, terasa, restaurace, jídelna, snackbar a bar u bazénu, taverna, obchod se suvenýry, zahrada, parkoviště.

Stravování:
formou polopenze. Snídaně i večeře - švédský stůl.

Sport a zábava:
bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu (zdarma), velké dětské hřiště, stolní tenis (zdarma), tenis (za poplatek cca 10€/hodina vč. zapůjčení raket a míčků). Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 7 - 8€/set/den). Vodní sporty na pláži: (za poplatek - např. kánoe, šlapadla, vodní lyžování, plachtění, paragliding, windsurfing aj.).

3 hlavní výhody hotelu:
výhodná cena, rodinná atmosféra, příjemná zahrada s bazénem v klidném prostředí.

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Kolymbia Sky ****

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 3 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    1
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Hotel vhodný i pro náročnější - budete spokojení

nemá avatar
5 hvězdiček
Eleni
04 14:19:18.srpna 2009

Dovolená v tomto hotelu nás v žádném směru nezklamala, měli jsme se tady doslova jako v ráji. Má to jen jednu chybu - těžko se pak vrací do reality všedního života :-) Potěšila nás vynikající kuchyně, krásné okolí hotelu, čistota, možnosti zábavy, krásná pláž, teplé moře i příjemní lidé. Myslím, že je to hotel vhodný pro všechny věkové kategorie, pro ty co chtějí klid, i pro milovníky zábavy. My si prostě nemáme na co ztěžovat, proto rádi doporučujeme! celá recenze

Nepřijde mi, že cena odpovídá kvalitě - zklamání!!!

nemá avatar
3 hvězdiček
Iveta
18 14:58:47.srpna 2009

Myslím, že hodnocení hotelu jako tříhvězdičkového+ je trošku nadsazené a cena taky neodpovídá kvalitě poskytovaných služeb. Pokud ale chcete na hotelu jen přespat, najíst se a vypadnout, tak budete asi spokojení. celá recenze

Příjemný a útulný hotel

nemá avatar
4 hvězdiček
Monička
20 13:29:25.října 2009

Doporučuji vřele všem, není to žádný velký luxus, ale velmi pěkné a příjemné prostředí ! celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.