Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Apladas Beach ****

Poloha:
hotelový areál se nachází v klidném prostředí na konci letoviska, v jehož centru (cca 10 minut pěšky) je dostatek možností nákupů i zábavy. Hotel leží přímo u moře a široké pláže s hrubším pískem, místy oblázky. Při vstupu do moře je místy kamenité plato (cca 7 – 8 m, doporučujeme proto boty do vody) nebo dojít si na pláž dále směrem do letoviska. Též doporučujeme individuální návštěvu města Chanie, cca 15 km, kam je možné se dostat autobusem městské linky. Zastávka je kousek od hotelu, spojení je od cca 7 do 22 každou hodinu, cena lístku byla v roce 2008 - 1,20€.

Kapacita:
v hotelu je celkem 140 pokojů, které jsou soustředěny v několika blocích (2lůžkových s možností jedné přistýlky) a jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou, WC, klimatizací, fénem, telefonem, rádiem, TV se satelitním příjmem, možností připojení na internet (za poplatek přes telefonní linku), chladničkou a balkónem nebo terasou s výhledy na moře – boční výhled (SSV), výhled na moře (SV) nebo přímý výhled na moře (FSV). Výhledy na moře typu SV a FSV za příplatek. Některé pokoje mohou být propojené (jen na vyžádání). Trezor na pokoji (za poplatek cca 2€/den). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Služby:
vstupní hala s recepcí, směnárna, salónek s TV se satelitním příjmem a velkou obrazovkou, internetový koutek (za poplatek cca 3€/30 minut), výtah, čistírna & žehlírna (za poplatek), vnitřní a venkovní bar a snackbar, kavárna, vnitřní restaurace s venkovním posezením, venkovní terasa, taverna, velká zahrada a parkoviště.

Stravování:
formou polopenze. Snídaně i večeře – švédský stůl.

Sport a zábava:
2 bazény, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu, dětské hřiště v zahradě. Kulečník (cca 2€/hra). Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 5€set/den). Za vodními sporty (za poplatek) se můžete vypravit do letoviska.

3 hlavní výhody hotelu:
klidné prostředí, hned u moře, kvalitní servis a stravovací služby.

 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Apladas Beach ****

Průměrné hodnocení je: 5.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Moc povedená dovolená

nemá avatar
5 hvězdiček
Květka
22 14:00:16.července 2009

S dovolenou v tomto hotelu jsem byla moc spokojená, splnilo to moje očekávání. Nevyskytly se žádné problémy, hezky jsem si to tady s kamarádkou užila a příště pojedeme zase! Určitě doporučuju! celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.