Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Pantokrator ***

Poloha:
dnes u nás již známý, velmi žádaný, oblíbený a nově zrekonstruovaný hotelový areál, postavený v tradičním řeckém stylu, se nachází nedaleko centra malebné vesničky Barbati. Areál je tvořen řadami domečků (přízemí, 1. patro) ve svahu nad sebou. Z celého prostranství areálu se naskýtá jedinečný výhled na moře, pláže a okolní pohoří. K nejbližší menší oblázkovo-písčité pláži se dostanete cestou od hlavní silnice, vzdálené cca 220m a odtud je to k pláži cca 70 schodů (tato pláž je úzká a bez WC, sprch, převlékáren a taveren). Známá oblázková pláž „Golden Beach“ se službami (tj. převlékárny, sprchy, WC, taverna, restaurace a kavárny) leží cca 10 minut chůze od hotelu. V centru letoviska najdete několik restaurací, kaváren, taveren, obchodů se suvenýry, marketů aj., nejbližší supermarket je přímo pod hotelem. Na hlavní silnici je zastávka městského autobusu, kterým můžete pohodlně cestovat do hlavního města (jízdné cca 1,80€/cesta).

Kapacita:
hotel má 100 pokojů (1-, 2lůžkové s možností 1 nebo 2 přistýlek, některé pokoje mohou být propojené), které jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, telefonem, balkónem nebo terasou. Všechny pokoje mají větší nebo menší výhled k moři. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Trezor na recepci (za poplatek cca 12€/týden, cca 15€/10 dnů), televize s DVD (půjčovné filmů na DVD za poplatek cca 5€/film a cca 7€/nový film), lednička (za poplatek cca 3€/den), klimatizace (za poplatek cca 7€/den), nabídka od hotelu: lednička + klimatizace (za společný poplatek 290Kč/den - v případě předplacení předem v Kč). V hotelu jsou též pokoje typu Luxury, kde je součástí vybavení TV se sat. příjmem a DVD, klimatizace, lednička, fén, překapávač a trezor. Tento typ pokoje je jen na vyžádání.

Služby:
vstupní hala s recepcí, směnárna, poštovní služby, internetové & e-mailové služby (za poplatek cca 2€/hodina), faxové služby (1 strana cca 1€) - na vyžádání na recepci, trezor, telefonní automat, prodej cigaret, salónek s TV se satelitním příjmem a DVD přehrávačem, prádelna, taxi služba, vnitřní bar s velkým TV projektorem, restaurace, terasa s výhledem na moře, snack­bar u bazénu, zahrada, parkoviště. Hotel pro své hosty zajišťuje zdarma dopravu minibusem na trase: hotel - hlavní silnice a zpět (na vyžádání) v průběhu dne (od 12:00 do 18:00 hodin) a rozvážku zavazadel do/z pokojů. Zapůjčení žehličky na recepci (zdarma). V hotelu obvykle během sezóny pracuje též český personál.

Stravování:
formou polopenze. Snídaně a večeře – bohatý bufet.

Sport a zábava:
velký bazén, jacuzzi (za poplatek cca 10€/4 osoby), dětský bazén, slunečníky a lehátka na terase u bazénu (zdarma), malý dětský koutek, kulečník (za poplatek cca 2€/hra), stolní tenis (za poplatek cca 1,5€/30minut), různé hry (za poplatek cca 1€/hra). Různé druhy sportovního vyžití na pláži (za poplatek: banana, ringo, vodní lyžování, parasailing, šlapadla, loďky), slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 2 – 3€/kus/den). Dále hotel pro své hosty pořádá v hlavní sezóně různé programy s ukázkami původního řeckého folklóru, happy hour, bingo, karaoke, disko, různé soutěže a vystoupení s živou hudbou, aj.

3 hlavní výhody hotelu:
dobrá poloha, krásný výhled na moře, příjemná atmosféra.

 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Pantokrator ***

Průměrné hodnocení je: 5.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Úžasná dovolená, hotel Pantokrator je jednička!

nemá avatar
5 hvězdiček
Juanita
18 13:58:13.června 2009

Perfektní ubytování, jídlo, personál - prostě všechno. Pobyt v hotelu Pantokrator jsme si skvěle užili a určitě bychom jeli rádi znovu. Pokud někdo s výběrem váhá, tak nemusí! Určitě budete spokojení! celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.