Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Studia Marios

Poloha:
oblíbená a velmi žádaná studia s rodinnou atmosférou se nacházejí na okraji letoviska, v klidném prostředí. Uzavřený areál se studii se skládá ze dvou budov v ostrovním stylu, které jsou obklopeny krásně udržovanou, v noci osvícenou zahradou, plnou květin a stromů. Ve vzdálenosti cca 100 m je malý vodní park (www.sidariwaterpark.com). Písečná pláž je vzdálena cca 470 m a vyhledávaný kanál D`Amour cca 1,5 km. Studia se nacházejí cca 400 m od centra letoviska Sidari s restauracemi, bary, tavernami, různými obchody a jinými možnostmi denní a noční zábavy. Nejbližší obchod je cca 50 m.

Kapacita:
celkově je zde 12 studií. Studia pro 2 osoby tvoří jedna místnost se 2 lůžky. Dále jsou vybavena odděleným kuchyňským koutem se základním vybavením, el. vařičem, troubou a ledničkou, koupelnou se sprchou a WC, TV se satelitním příjmem, fénem, trezorem a balkónem nebo terasou s křesílky a malým stolkem s výhledem do zahrady. Studia pro 2 - 3 osoby tvoří jedna místnost se 2 lůžky a přistýlkou pro dítě. Tato jsou situována v přízemí v jednopodlažní přilehlé budově (mají terasu s výhledem do zahrady). Vybavení je stejné jako u studií pro 2 osoby. Klimatizace (za poplatek cca 4€/den). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Služby:
klienti, kteří si předem zakoupí stravu formou polopenze v hotelu Sidari Water Park, mohou zdarma využívat skluzavky a bazény (2 dětské bazény a 3 dětské skluzavky, 3 bazény pro dospělé a 3 skluzavky), slunečníky a lehátka, dětské hřiště, stejně tak hotelové služby (salónek s TV se satelitním příjmem a velkou obrazovkou, internetový koutek (za poplatek cca 5€/hodina), videohry a kulečník (za poplatek cca 1,50€/hra), různé dětské hry (za poplatek cca 0,50€/hra). Dále se mohou připojit k zábavním a společenským programům (řecký večírek, bingo, kvízy, karaoke, show, živá hudba, soutěže). Klienti obdrží pásku na zápěstí s označením, že mohou tyto služby čerpat. Pro ostatní je vstup do zdejšího vodního parku za poplatek (cca 6€/den).

Stravování:
vlastní s možností vaření. Předem je možné zakoupit si polopenzi (snídaně – anglické servírované a servírované večeře formou menu; předkrm s výběrem ze 3 druhů, salát pro dvě osoby, hlavní chod s výběrem ze 3 jídel a jako dezert zmrzlina, ovoce nebo zákusek) v hotelu Sidari Water Park cca 100m.

Sport a zábava:
slunečníky a lehátka v zahradě, dětský koutek s houpačkami. Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 2 – 3€/kus/den), vodní sporty na pláži (za poplatek).

3 hlavní výhody studií:
výhodná cena, hezká zahrada, malý vodní park v blízkosti.

 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Studia Marios

Průměrné hodnocení je: 4.5000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 2 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Ideální dovolená pro rodiny s dětmi

nemá avatar
5 hvězdiček
Lea
29 11:41:42.června 2009

Byla to příjemně strávená dovolená a rádi se sem zase vrátíme. Sidari je krásné místo, se spoustou zajímavostí. Pokud máte rádi noční život, tak si zde užijete. Do centra to není daleko. celá recenze

Mohu jen doporučit, je to pohoda uprostřed zeleně

nemá avatar
4 hvězdiček
Mariana
29 12:06:57.června 2009

Místo je ideální snad pro všechny věkové kategorie. Přijdou si tady na své hlavně rodiny s dětmi a mladí lidé. Jsou zde skvělé možnosti večerní zábavy, všude plno taveren, obchodů a diskoték. Rozhodně mohu všem doporučit! celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.