Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Pegasos **

Poloha:
menší třípatrový hotel s rodinnou atmosférou se nachází v zeleni v klidném prostředí letoviska, ve vzdálenosti cca 150m od centra střediska, kde je několik obchodů a taveren. Rybářský přístav je cca 50m a pláž s malými oblázky je k dosažení přes silnici, cca 120m. Jako tip na výlet doporučujeme navštívit známý les Skaron a klášter Sv. Otců, které se nacházejí v kopci nad hotelem.

Kapacita:
v hotelu je celkem 28 pokojů (2lůžkových s možností jedné přistýlky (bývá obvykle pevné lůžko) a pokoje pro rodiny, kde je navíc přistýlka pro 4. osobu nebo palanda pro děti). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, telefonem, fénem, rádiem, TV se satelitním příjmem, chladničkou, trezorem a balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady, na letovisko, do vnitrozemí a na les nebo bočním výhledem na moře. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Služby:
recepce, salónek s TV se satelitním příjmem, vnitřní restaurace, vnitřní bar a snackbar, výtah, zahrada.

Stravování:
formou polopenze. Snídaně formou bufetu. Večeře – předkrmy, salát a dezerty (ovoce nebo zákusek) formou bufetu. Hlavní chod se vybírá den předem obvykle ze tří možností.

Sport a zábava:
je možné využívat po předchozí domluvě bazény v okolních hotelích, vhodné jsou procházky do okolí a individuální návštěva střediska Nidri a hlavního města. Hotel nabízí pro naše hosty zdarma možnost zapůjčení slunečníků a lehátek na pláž.

3 hlavní výhody hotelu:
nedaleko moře, rodinná atmosféra, možnosti

 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Pegasos **

Průměrné hodnocení je: 3.6667 hvězdiček
Vaše hodnocení - 3 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    2
  • 3 hvězdiček
    1
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Pro nenáročné milá dovolená - nečekejte zázraky

nemá avatar
4 hvězdiček
mirabelka
16 14:05:22.června 2009

Dojem celkově dobrý. Hotel doporučuji těm, kteří nepožadují ubytování nejvyšší kvality, ale i tak je dobře vybaven. celá recenze

Hotel rodinného typu v klidném prostředí

nemá avatar
3 hvězdiček
Petr+Jana
09 13:49:10.listopadu 2009

Kdo vyhledává klidné a milé místo, jistě ocení rodinný hotel Pegasos v městečku Nikiana na Řeckém ostově Lefkada. Moc se nám tu líbilo, můžeme doporučit jak mladým netoužícím po hlučném letovisku tak starším. Pro rodiny s dětmi tu ale nejsou žádné atrakce a zábava. celá recenze

Dobrý hotel a krásné zážitky z potápění.

nemá avatar
4 hvězdiček
Ctirad a Pavla
13 16:20:03.ledna 2010

Můžeme doporučit všem věkovým kategoriím, které chtějí mít klid a nepotřebují hlučné letovisko. Co jsme tu našli, splnilo naše očekávání. Pro rodiny s dětmi tu ale nejsou žádné atrakce, kterými by se děti zabavily. Hotel neprovozuje animační programy ani diskotéku. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.