Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Gregory´s***

Poloha:
nově zrekonstruovaný hotel rodinného typu s příjemnou atmosférou se nachází v klidné části centra letoviska, hned u moře s pozvolným vstupem a užší oblázkovo-písčité pláže. Hotel tvoří hlavní a vedlejší budova. Centrum letoviska Nidri, kde jsou možnosti zábavy, nákupů, občerstvení i procházek je jen kousek od hotelu. Doporučujeme zpříjemnit si pobyt u moře poznáváním ostrova (autem, na motorce, autobusem) nebo lodí (www.nidristar.gr)

Kapacita:
v hotelu je celkem 18 pokojů a studií. Naši kapacitu tvoří pouze hotelové pokoje (2lůžkové s možností jedné až dvou přistýlek), které jsou jednoduše vybaveny koupelnou se sprchou, WC, chladničkou, trezorem a balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí, na okolní zástavbu nebo na moře. Klimatizace (za poplatek cca 5€/den). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Služby:
recepce, salónek, vnitřní a venkovní bar, snackbar, vnitřní a venkovní restaurace s TV se satelitním příjmem, parkoviště (pro motorky).

Stravování:
formou polopenze. Snídaně - servírované kontinentální, servírované večeře se skládají ze salátu, hlavního chodu s možností výběru a dezertu (ovoce nebo káva pro dospělé a nealkoholický nápoj pro děti).

Sport a zábava:
slunečníky a lehátka u bazénu (za poplatek cca 6€/set/den). Vodní sporty na pláži (cca 50 m od hotelu, za poplatek - vodní lyže, jízda na banánu, na kruhu aj).

3 hlavní výhody hotelu:
výborná poloha, ochotný personál, příjemné romantické posezení v restauraci hotelu s výhledem na moře a ostrůvky.

 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Gregory´s***

Průměrné hodnocení je: 3.3333 hvězdiček
Vaše hodnocení - 3 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    2
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Nudit se rozhodně nebudete!

nemá avatar
4 hvězdiček
kometa
17 14:11:38.června 2009

Pobyt bych doporučila hlavně mladým lidem, kteří vyhledávají sport a zábavu. Nevhodné pro ty, kteří chtějí mít na dovolené klid a pro milovníky historie a památek (žádné zajímavosti, 1 den stačí k prohlídce). celá recenze

Lefkada ano, ale do jiného hotelu.

nemá avatar
3 hvězdiček
Jelínkovi
06 14:21:50.listopadu 2009

Na Lefkádu do Nidri bychom jeli opět, ale zvolili bychom jiný hotel, tento nás moc nenadchl. celá recenze

Hotel zklamal, ale jinak dobrý.

nemá avatar
3 hvězdiček
Katka a Mojmír
20 15:57:51.listopadu 2009

na Lefkádu se určitě ještě podíváme, ale budeme si dávat pozor na výběr hotelu. Docela jsme si to užili, ale trávení celé dovolené na pláži silně nedoporučujeme. Půjčte si auto a jezděte po ostrově. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.