Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Theofilos kategorie B

Poloha:
hotelový areál v mírném svahu s příjemnou rodinnou atmosférou je vystavěn v tradičním letovisku Petra. Organizovaná písečná pláž s hrubším pískem (místy s oblázky) a čisté moře s modrou vlajkou jsou ve vzdálenosti cca 450 m, k dosažení přes silnici cestou malebnými uličkami letoviska. Centrum letoviska, které se nachází podél pobřeží je ve vzdálenosti cca 430 m. Zde jsou restaurace, taverny, kavárny, bary, obchody s potravinami i suvenýry. Místo je též známé kostelem Panny Marie Glikofillousy, který je postaven na vrcholku skály.

Kapacita:
hotelový areál tvoří 3 dvoupatrové budovy, celkem je zde 120 pokojů (2lůžkových s možností jedné přistýlky – jako třetí lůžko bývá na pokoji obvykle standarní lůžko). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, fénem, telefonem, TV, chladničkou a malým balkónkem nebo terasou s výhledem na bazén, letovisko nebo na hory. Klimatizace (za poplatek cca 3€/den). Trezor na recepci (za poplatek cca 10€/týden). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Služby:
vstupní hala s recepcí, směnárna, salónek s TV se satelitním příjmem, vnitřní bar, vnitřní a venkovní restaurace, zahrada, parkoviště.

Stravování:
formou polopenze. Snídaně – rozšířený kontinentální bufet, veřeče jsou servírované a skládají se z předkrmu, salátu pro 2 osoby, hlavního chodu a dezertu (ovoce nebo zákusek).

Sport a zábava:
bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma. Na pláži (za poplatek cca 6€/set/den). Vodní sporty na pláži (za poplatek).

3 hlavní výhody hotelu:
rodinná atmosféra, pěkná písečná pláž, ideální poloha hotelu.

 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Theofilos kategorie B

Průměrné hodnocení je: 3.5000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 2 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    1
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Klidná dovolená v příjemném prostředí.

nemá avatar
4 hvězdiček
Haladějovi
03 13:56:40.září 2009

Doporučejeme všem, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou. Celkově jsme byli se zájezdem spokojeni, ocenili bychom však bohatší snídaně. celá recenze

Klid a pohoda.

nemá avatar
3 hvězdiček
Lucie
18 11:50:14.listopadu 2009

Dovolená na Lesbosu byla docela v klidu. Pro náročné klienty a mladé lidi až moc klidné místo bez možnosti kulturního vyžítí. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.