Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Sun Rise hotel kategorie B

Poloha:
nově zrekonstruovaný hotelový komplex postavený v mírném kopci do tvaru antického divadla poskytuje překrásnou vyhlídku na moře a okolní letoviska. Areál s pastelovými barvami navozuje příjemnou atmosféru a nachází se cca 370m od moře a oblázkové pláže, kameny jsou i při vstupu do moře (doporučujeme boty do vody). Hotel se nachází mezi letovisky Molyvos (cca 1,5km) a Eftalou (cca 2 km). Vzhledem k tomu, že zdejší pláž není dobře organizovaná, doporučujeme využívat zdarma hotelového mikrobusu, který zajišťuje 4 x denně spojení do Molyvosu. Na těchto plážích je možný pronájem slunečníků a lehátek a jsou zde možnosti vodních sportů. Nedaleko hotelu je zastávka městské linky, která jezdí do Molyvosu, Eftalou a Petry (cca 1€/jedna cesta), možné je využít i taxi (cca 4€/jedna cesta).

Kapacita:
areál tvoří 11 budov (každá s odlišným designem, dekorací a barvou), celkem je zde 74 pokojů (2lůžkové pokoje s možností jedné přistýlky), které jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a sprchou, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem, chladničkou (s možností minibaru – za poplatek), balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí, na bazén, do zahrady nebo na moře. Trezor na recepci (za poplatek cca 2€/den). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Služby:
vstupní hala s recepcí, směnárna, salónek, konferenční sál, internetový koutek (za poplatek cca 3€/hodina), možnost bezdrátového připojení v případě vlastního PC (zdarma), vnitřní bar s TV se satelitním příjmem, kavárna, venkovní bar a snackbar u bazénu, vnitřní a venkovní restaurace, taverna, zahrada a parkoviště.

Stravování:
formou polopenze. Snídaně i večeře formou bufetu.

Sport a zábava:
bazén s jacuzzi, odkud je pěkný výhled na moře, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, dětský koutek v zahradě. Sauna (za poplatek cca 8€/osoba/30 minut), vnitřní jacuzzi (za poplatek cca 10€/2osoby/hodina), stolní tenis (zdarma), fitcentrum (za poplatek cca 4€/osoba/hodina) nebo speciální nabídka fitcentrum + jacuzzi (za poplatek cca 5€/osoba/hodina), tenisové hřiště (za poplatek cca 4,40€/hodina). Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 6€/set/den). Vodní sporty je možné využít na plážích v Molyvosu, Petře nebo Anaxosu (za poplatek). Hotel pro své hosty pořádá v hlavní sezóně večerní programy, zábavu a soutěže.

3 hlavní výhody hotelu:
hotelový mikrobus, příjemné prostředí, krásný panoramatický výhled.

 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Sun Rise hotel kategorie B

Průměrné hodnocení je: 4.3333 hvězdiček
Vaše hodnocení - 3 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    2
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Moc krásná dovolená, nemáme výhrady

nemá avatar
4 hvězdiček
H+E Pospíšilovi
31 13:37:28.července 2009

Klidná, odpočinková a romantická dovolená podle mých představ. Jediným mínusem tohoto hotelu je jeho poloha poměrně daleko od pláží, ale dá se na to zvyknout. Pro někoho to však může být rozhodující faktor, protože v tom řeckém vedru jsou procházky o něco náročnější. celá recenze

Vše na jedničku!

nemá avatar
4 hvězdiček
coudy11
17 15:32:53.srpna 2009

Hotel má výbornou polohu mimo centrum, je tu proto klid, krásný výhled a pohoda.Určite si zde příjemně odpočinete. Nevýhodou tohoto hotelu je do jisté míry jeho poloha poměrně daleko od pláží, ale dá se na to zvyknout. Doporučila bych jej proto raději mladším lidem, kterým nebude dělat problém překonávat v tom řeckém vedru větší vzdálenosti. celá recenze

Spíše pro mladší klientelu

nemá avatar
5 hvězdiček
Madonna
19 12:23:23.října 2009

Hotel má velmi příjemnou atmosféru, je dobré si pronajmout auto pro cestování po ostrově, i když autobusy jezdí celkem spolehlivě. Ale nejste tak závislí na blízkém okolí a zábavě v hotelu. Rozhodně doporučujeme! celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.