Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Kampos Village Resort ***

Poloha
hotelový areál, zasazený do zahrad s okrasnými květinami, keři a stromy, které poskytují sympatický stín, je postaven ve stylu ostrovní vesničky. Komplex, rozdělený do tří částí, působí velmi příjemným dojmem a je vhodný pro rodinnou dovolenou. Hotel se nachází v klidném prostředí na okraji letoviska, kde jsou možnos­ti nákupů i procházek do okolí. Doporučujeme návštěvu vesnice Ormos, cca 3km, kde je zachován tradiční ráz prostředí a staveb. Romantickou atmosféru dokreslují pohoří a lesy za hotelem a mořské pobřeží před areálem. Oblázkovo - písčitá pláž je ve vzdálenosti cca 120m a je k dosažení přes silnici. V okolí se nachází též bankomat, telefonní automat, několik restaurací a obchůdků s potravinami a suvenýry. Autobusová zastávka je nedaleko a je odtud možné 1 x denně spojení do hlavního města (lístek stojí cca 4€). K přepravě je možné použít i taxi (cca 60€ do Pythagorionu a cca 80€ do Samosu).

Kapacita
celková kapacita hotelového komplexu činí 156 pokojů (1-, 2lůžkové s možností jedné nebo dvou přistýlek), které jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a sprchou, WC, klimatizací, malým kuchyňským koutem s elektrickým vařičem, chladničkou, telefonem, fénem, TV se satelitním příjmem a balkónem nebo terasou s výhledem na bazén, zahradu, hory, letovisko nebo směrem na moře. Trezor na pokoji (za poplatek cca 18€/pobyt). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Služby
recepce, vstupní hala se salónkem, místnost na meetingy, knihovnička, internetový koutek (za poplatek cca 5€/hodina, cca 8€/2 hodiny), hlavní restaurace, taverna, kavárna, vnitřní bar, snackbar a kavárna s TV se satelitním příjmem, venkovní bary a kavárna, minimarket (cca 50 m od hotelu), zahrada, parkoviště.

Stravování
formou polopenze nebo za příplatek ALL INCLUSIVE (viz. popis). Snídaně a večeře formou bufetu.

Sport a zábava
3 bazény, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, na pláži (za poplatek cca 6,50€/set/den), dětské hřiště, miniklub, stolní tenis (zdarma, za vratnou zálohu cca 5€), kulečník (za poplatek cca 2€/hra), malé fitcentrum (zdarma), volejbal, šipky, vodní pólo. Hotel pro své hosty pořádá příležitostně řecký večírek nebo zábavní programy.

3 hlavní výhody hotelu
výhodná cena, příjemné a klidné prostředí, dobré koupání.

 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Kampos Village Resort ***

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Pohodová dovolená u krásné pláže!

nemá avatar
4 hvězdiček
Kachník
27 14:27:07.července 2009

Hotel i lokalitu bych doporučila rodinám s dětmi. Děti tady najdou dostatek zábavy, jsou na ně v hotelu připravení a nic je nezaskočí. Lokalita je klidná, takže večer žádný kravál, ale klídeček. Hotel bych doporučila nenáročným lidem. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.