Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Green Hill

Poloha:
menší objekt s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází v klidné části oblíbeného turistického letoviska. Jak již název napovídá, leží na úbočí malého vršku.

Na dvě nejbližší oblázkové pláže (cca 200 m) se dostanete po schodech nebo krátkou procházkou malebnými uličkami Kokkari. Vzhledem k tomu, že zde není plážový servis, doporučujeme vlastní slunečník a lehátko. Proslulá oblázková pláž Long Beach je k dosažení příjemnou procházkou po promenádě podél pobřeží s taverničkami (cca 600 m). Zde je poskytován plážový servis, stejně tak zázemí a služby pro příznivce windsurfingu (www.samoswindsurfing.gr). Moře v letovisku je krásně čisté, s pozvolným vstupem. Rušné centrum střediska je vzdáleno cca 200m, zde jsou taverny, restaurace, bary, kavárny, internetová kavárna, kluby, supermarkety, stánky s rychlým občerstvením, ovocem a zeleninou.

Kapacita:
celkem je zde 6 studií a 4 apartmány. Studia pro 2 osoby se skládají z jedné místnosti se sociálním zařízením, se sprchovým koutem, WC, fénem, TV, trezorem (zdarma), kuchyňským koutem se základním vybavením, vařičem, ledničkou, překapávačem na kávu a rychlovarnou konvicí, balkónem nebo terasou s výhledem na zahradu, hory nebo lesy. Apartmány pro 4 osoby tvoří ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, sociální zázemí se sprchovým koutem, WC, kuchyňský kout se základním vybavením, vařič, lednička, překapávač na kávu a rychlovarná konvice. Dále je zde fén, TV, trezor (zdarma) a balkón s výhledem na zahradu, hory nebo lesy. Klimatizace (za poplatek cca 5,50€/den). Dětská postýlka zdarma.

Stravování:
vlastní s možností vaření. Předem je možné dokoupit večeře v taverně u moře, která je vzdálená cca 300 metrů od studií. Večeře podávaná od 19 do 20 hodin je servírovaná a skládá se z předkrmu, hlavního jídla, salátu pro dvě osoby a dezertu.

Sport a zábava:
slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 6 - 8€/set/den). Na pláži bývá možné pronajmout si v hlavní sezóně windsurfing.

3 hlavní výhody hotelu:
krásné prostředí, klidné místo, možnosti příjemných procházek do okolí.

 
Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.