Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Sivila

Vybavení: 
Skutečným srdcem hotelu je prostorná vstupní hala s recepcí a lobby barem. Vstupní hala je kombinací pohodlných křesel a pohovek. Zde má své místo i TV/SAT koutek, internetový koutek, videohra a billard (za poplatek). Modení lobby bar s příjemným venkovním posezením je v zadní části haly. Výtah je taktéž k dispozici. Restaurace se nachází hned vedle bazénu. Bazén s oddělenou dětskou částí a s možností vodního póla či aquagymnastiky nabízí příjemné osvěžení. Hotel má vlastní parkoviště.

Ubytování:
Účelně zařízené 2-3 lůžkové pokoje mají koupelnu/WC, ledničku a jsou klimatizované (za poplatek). Balkón nebo terasa jsou samozřejmostí a jsou orientované do okolí nabo k bazénu. Rodinné pokoje pro 4-5 osob jsou umístěny vhodně v přízemí, což ocení rodiče s malými dětmi s kočárky-jsou bez schodů, východem přímo na terasu. Mají 2-3 klasické postele a poschoďovou postel, ostatní vybevení je stejné jako v klasických pokojích. Dětské postýlky jsou na vyžádání zdarma.

Stravování:
Snídaně 7:30-9:30, oběd 12:30-14:00, večeře 19:00-21:00 vše formou teplého a studeného bufetu. Místní alkolholické nápoje a nealkohlické nápoje (teplé a studené) v barech a v restauraci, bar u bazénu 10:00-18:00, lobby bar 18:00-23:00.  V restauraci během podávání jídel dopolední občerstvení, v baru u bazénu sladká dvouhodinovka 10:00-12:00, káva v baru u bazénu 16:00-18:00. 

Pláž:
Pláž zálivu Afandou je vzdálená cca 500 m, je jednou z nejdelších a nejširších pláží na Rhodos. Díky její kříšťálově čísté vodě byla tato pláž několikrát oceněna modrou vlajkou. Táhne se několik kilometrů a má různé podoby-jemný či hrubší písek, ale i kamínky. 

Sport a zábava:

Stolní tenis v areálu vám vyplní dovolenkové chvíle. Nedaleko bazénu je dětské hřiště. Dětský klub s organizovanou zábavou ve slovenštině pro naše nejmenší je v přízemí budovy hotelu. Diskotéky, karneval pro nejmenší, sportovní turnaje, taneční soutěže nebo vědomostní kvízy - sami si vyberete zábavu, na kterou máte chuť.

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Sivila

Průměrné hodnocení je: 3.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 2 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    1
  • 1 hvězdiček
    0

Za ty peníze se to dalo...

nemá avatar
4 hvězdiček
Danielka
04 12:18:18.srpna 2009

Hotel je svou polohou vhodný pro rodiny s dětma, ale mladí lidé toužící po zábavě a bujarém nočním životě si tady asi příliš neužijí. Je to romantické a klidné místo, kam ještě nijak zvlášť nepronikl turismus. Trochu nás zklamalo ubytování, jinak bylo všechno v pohodě. Takže bych hotel doporučila spíše těm méně náročným turistům. celá recenze

Už nikdy více - ubytování je strašné!

nemá avatar
2 hvězdiček
Pepan
18 14:31:03.srpna 2009

Dovolenou bych jako celek nehodnotil ani tak špatně, ale bohužel jsme museli překousnout spoustu nedostatků v ubytování a navíc nás rozčaroval i přístup delegátky, která neměla zájem nic řešit. Takže ať jste chtěli nebo ne, museli jste všechny negativa nějak překousnout, vydržet to a snažit se alespoň trochu si dovolenou užít a zpříjemnit. Ubytování je opravdu otřesné, což je škoda, protože pláž, strava, lidé a okolí by stáli za to. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.