Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Lisa Mari

Vybavení
Bazén se slunečníky a lehátky zdarma. Hotel ocení především klienti, kteří hledají cenově výhodnou dovolenou v atraktivní kombinaci blízkosti pláže a možnosti pěších procházek do krásné okolní přírody. 

Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, lednice, klimatizace, TV, koupelna, balkon nebo terasa. První dítě do 14 let-na přistýlce má pobyt ZDARMA. 

All Inclusive
Snídaně, obědy a večeře formou bufetu s výběrem alkoholických nebo nealkoholických nápojů. Odpolední káva, snacky, místní alkoholické (gin, vodka, brandy, raki, ouzo) a nealkoholické nápoje (11.00–23.00). Zmrzlina pro děti. 

Vzdálenost od pláže
100 m

Typ pláže
písečná

 
 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Lisa Mari

Průměrné hodnocení je: 2.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 2 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    2
  • 1 hvězdiček
    0

Vynaložené peníze neodpovídají kvalitě, nepříjemný personál

nemá avatar
2 hvězdiček
Arwen
20 14:02:59.července 2009

Za peníze, které jsme do toho vložili jsme očekávali mnohem větší komfort a hlavně služby. Kdyby stál zájezd o polovinu méně, tak bych řekla, že to byla hezká a odpovídající dovolená. Takhle ale nemohu doporučit. Zaměstnanci hotelu by se měli nad svým chováním zamyslet, reagují až zbytečně podrážděně. Rozhodně jsme nebyli jediní nespokojení. celá recenze

Hrůza, vyhněte se tomu obloukem!

nemá avatar
2 hvězdiček
Karla a spol.
22 12:32:31.října 2009

Hotel Lisa Mari = hnus a špína. Těšili jsme se až se z vysněné dovolené vrátíme domů...Hygiena opravdu na bodu mrazu. Vede to někdo, komu je naprosto jedno, v čem tam musí lidi existovat. Chtěla bych vidět, jak to vypadá u něj doma. NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!! celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.