Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Kalypso Cretan Village

Vybavení
Hotelový komplex tvoří hlavní budova s bungalovy se 125 pokoji. K jeho vybavení patří recepce, hlavní restaurace, hlavní bar, bar u bazénu, konferenční sál, TV salonek, internet, amfiteátr, velký bazén s oddělenou částí pro děti (lehátka se slunečníky u bazénu zdarma), tenisový kurt, hřiště na košíkovou, dětské hřiště, diskotéka, minimarket, půjčovna aut, skútrů a jízdních kol, škola potápění. Za poplatek možnost využití welness a SPA centra.

Ubytování
Pokoje v bungalovech jsou dvoulůžkové s možností až dvou přistýlek pro děti do 15 let, nebo jedné přistýlky pro osobu nad 15 let. Vybaveny jsou vlastní sprchou s WC, fénem, klimatizací, chladničkou, satelitní televizí a rádiem. Balkon nebo terasa je směrována k moři nebo do zahrady. Možnost pronajmutí trezoru za poplatek.

Stravování
All inclusive – snídaně formou bufetu (7.30 – 10.00), oběd formou bufetu (12.30 – 14.30) a večeře taktéž formou bufetu (19.00 – 21.30), vše v hlavní restauraci. Během oběda a večeře v hlavní restauraci nápoje: točené pivo, bílé a červené víno, nealkoholické nápoje, zmrzlina. Nealkoholické nápoje (cola, sprite, džus, káva, čaj) a místní alkoholické nápoje (pivo, bílé a červené víno, vodka, gin, whisky, rum, brandy, ouzo, rakije) v baru u bazénu (10.00 – 18.00) a v hlavním baru (18.00 – 24.00), lehký snack a zmrzlina v baru u bazénu (10.00 – 18.00). Na diskotéce nápoje zdarma jen do 24.00 hod., později za poplatek.

Vzdálenost od pláže
10 m

Typ pláže
skalnatá s vybetonovanými plochami, taky maličká oblázková

 
 
 
 
Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.