Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Ilyssion

Vybavení
Součástí komplexu je vstupní hala s recepcí, restaurace, místnost s TV-SAT, dětský koutek s videem, minimarket, hlavní bar, snack-bar, café bar, venkovní restaurace, bar u bazénu, dva bazény s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky (u bazénu zdarma, na pláži za poplatek), dětské hřiště, šachy. Dále kulečník, tenis a minigolf za poplatek.

Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností jedné až dvou přistýlek mají sprchu s WC, telefon, televizi, rádio, ledničku a klimatizaci (28.06. – 08.09., ovladač klimatizace za vratnou kauci 50 EUR), balkon nebo terasu. Trezor na recepci za poplatek.

Stravování
Formou polopenze–snídaně formou bufetu, večeře–saláty formou bufetu (8–12 druhů), hlavní chod je servírován výběrem ze tří jídel, dezert nebo ovoce.

Vzdálenost od pláže
30 metrů od přírodní kamenité a skalnaté pláže, nejbližší písečná pláž je vzdálena asi 100 metrů. 

Typ pláže
kamenitá, skalnatá i písečná

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Ilyssion

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Ideální poloha, přesto bych si další pobyt rozmyslela

nemá avatar
4 hvězdiček
Anastázie
20 12:39:04.srpna 2009

Mám z hotelu různé pocity, některé dobré, jiné horší. Hotel má skvělou polohu, hezké pokoje, super vybavení,není tu moc lidí, ale na druhou stranu mi vadil přístup personálu a hluk v pokoji nad restaurací. Pokud vás ale ubytují v jiném křídle, tak věřím že budete spokojení. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.