Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Michaelia**+

Ubytování:
hotel tvoří 3 budovy a díky oplocení a dobře udržované zahradě tak vytváří harmonický celek. Pokoje jsou ve zvýšeném přízemí nebo v 1. patře. Z balkónů je buď boční výhled na moře nebo výhled do hor, na skalnatý masív a k malému bazénu s vířivkou. U bazénu jsou slunečníky a lehátka zdarma. Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, ledničkou, telefonem a klimatizací (za příplatek). V jedné z budov je malá recepce s barem a snídárna s terasou, kde je podávána snídaně. V recepci si můžete pronajmout sejf (za příplatek), v hotelové hale je dále TV a bezdrátové připojení k internetu. 

Stravování:
bohatší rozšířená kontinentální snídaně je podávána formou bufetu. 

Hodnocení:
příjemný komorní hotel s výbornou polohou, hezky udržovanou zahradou a přátelskou atmosférou. 

Vzdálenost od centra Petry: cca 50 m. 

Vzdálenost od moře: cca 20 m. 

Vzdálenost od pláže: cca 480 m. 

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Michaelia**+

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 2 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    2
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

vyhovující ubytování, příjemná dovolená

nemá avatar
4 hvězdiček
Kača
03 12:11:38.srpna 2009

Idealni místo pro všechny, kdo nehledaji velký ruch, ale zároveň nemají chuť proležet dovolenou na jednom místě a jedné pláži. Určitě bych jela zase, toto místo můžu všem vřele doporučit. celá recenze

Skvělá kombinace nádherné přírody a klidu.

nemá avatar
4 hvězdiček
Yvona
13 12:24:48.listopadu 2009

Hotel i pobyt tady můžu opravdu doporučit. Byl to můj první řecký ostrov a moc se mi tu líbilo. Dovolená je skvělá pro ty, kteří nechtějí celý pobyt proválet na stejné pláži, ale zároveň si chtějí uchovat určitou dávku klidu a nevyhledávají příliš velký ruch. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.