Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Porto Plakias****

Ubytování:
všechny pokoje v hotelu jsou luxusně vybaveny. Naše pokoje mají 2 balkóny, jeden s výhledem do hor a druhý s částečným vzdáleným výhledem na moře. Pokoje mají velkou manželskou postel, některé pokoje mají ještě 3. lůžko (rozkládací gauč). Jsou vybaveny TV/SAT, klimatizací, telefonem, rádiem, fénem, ledničkou, prostornou koupelnou s jacuzzi, připojením k internetu a sejfem (za příplatek). V hotelu lze vyžádat dětskou postýlku zdarma. Na střeše hotelu je bazén s barem, lehátky a slunečníky. Můžete také využívat krásný bazén s příjemným posezením v sousedním hotelu Myrtis. 

Stravování:
snídaně formou švédských stolů je podávána v hotelu Myrtis, který těsně sousedí s hotelem Porto Plakias. Servírovaná večeře je podávána v blízké vyhlášené tradiční taverně Kri-Kri. Vybíráte si z jídelního lístku připraveného přímo pro hosty hotelu Porto Plakias a nabídka je velmi bohatá. V ceně je zahrnut džbánek vody. Ostatní nápoje se platí na místě. 

Hodnocení: luxusně vybavený hotel s vynikající kuchyní v typické řecké taverně. 

Vzdálenost od pláže: cca 190 m. 

Vzdálenost od centra: cca 250 m.

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Porto Plakias****

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Silný vítr - nevhodné pro rodiny s dětmi

nemá avatar
4 hvězdiček
Kikina
23 13:19:46.července 2009

Místo je krásné, hotel taky v pohodě, ale ten vítr. Občas foukalo tolik, že nám to až znepříjemňovalo celou dovolenou, písek byl všude.A když fouká 9 z 12 dní, které tady trávíte, tak vás to už docela štve, znovu bych na toto místo nejela. Ale pokud mám hodnotit jen hotel, tak ten doporučuji! celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.