Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Luna Tour

Luna Tour

Krakonošovo náměstí 74
541 01 Trutnov
Telefon: 499 811 408
Web: http://www.lunatour.cz
Email: lunatour@lunatour.cz

 

Dlouhodobě nabízíme našim stávajícím i novým klientům zájezdy za sluncem, zdravím a odpočinkem do Řecka, na poloostrov Chalkidiki, do velmi oblíbeného letoviska Asprovalta-Vrasna. Zaujme Vás tam křišťálově čisté moře, čerstvý vzduch a vůně přírody. Noci v městečku jsou pak symbolem zábavy a radovánek.

ASPROVALTA
Poměrně klidné a útulné pobřežní městečko ležící v mořském zálivu Strymonikós, na půli cesty mezi městy Soluň a Kavala. Město je od severu kryto zeleným pohořím se spoustou vyhlídek a od jihu zásobeno dostatkem slunce a čerstvého mořského vzduchu, což má za následek příjemné klima a stále se zvyšující zájem turistů ze všech koutů světa. 
Vysoká návštěvnost a oblíbenost tohoto letoviska nutí k jeho neustálému rozmachu a každým rokem pocítíte příjemné změny ve výstavbě nového turistického zázemí, kterým si vás chtějí místní obyvatelé získat, abyste se opět a rádi vraceli.

Pláže jsou tu klidné a upravené, s pozvolným vstupem do moře, měří cca 3 km. Jsou téměř po celé délce pobřežní promenády lemované útulnými tavernami a obchůdky, které vás budou na každém kroku lákat k mlsání či nákupu. V poměrně velkém množství těchto restaurací dostanete jídelní lístek v češtině nebo se dokonce česky domluvíte.

Asprovalta -
ubytování 
Poskytujeme ho ve dvou hotelech (Theo beach, Luna) a dvou vilách (Vergina, Strimona), ve kterých jsou pouze naši turisté. Zajišťujeme non-stop asistenci v nesnázích - odvoz k lékaři a vyřízení jakýchkoliv záležitostí, které si klient v cizí zemi není schopen zajistit sám. Možnost strávit dovolenou s naší CK využívají i skupiny těch, kteří chtějí prožít svůj pobyt aktivně a rádi si u moře zacvičí.

Asprovalta - stravování
Česká polopenze je připravována a vydávána českým kuchařem přímo v našich hotelech. Strava se vždy připravuje z čerstvých potravin. Čerstvé přílohy guláš+knedlík, bramb. špalíčky + zelí + pečená plec, uzené maso + bramborová kaše, špagety + masová směs, rajská omáčka + kolínka, smažený řízek + bramborová kaše apod.).
Polopenze začíná dnem příjezdu večeří a končí v den odjezdu snídaní. Strava je vydávána vždy v přízemí hotelu, kam si každý účastník přijde odebrat stravu s nádobím ze svého pokoje a konzumuje ji před hotelem (Theo beach, kde je zřízeno spol. posezení) nebo v jídelně (Luna), případně na pokojích či venku na terase.

Doprava
Už tradičně ji zajišťujeme plně klim. autobusy. Odjezdy z Trutnova, Náchoda, Rychnova nad Kněžnou, ale i z Hradce Králové, Českých Budějovic a dalších českých měst. Trasa vede přes Slovensko, Maďarsko, Srbsko, Bulharsko, případně Makedonii bez přestupování, případně jízdy trajektem a s tím související několikerou manipulací se zavazadly.

Autobusy jsou vybaveny 2x TV, toaletou, kterou skutečně lze využívat, dále s možností zakoupení občerstvení. Jistě oceníte i ochotu, profesionalitu a zkušenost našich řidičů, kteří vám zpříjemní cestování.

Pro sezonu 2012 i nadále platí možnost vlastní dopravy na naše ubytovací kapacity i letecky, pokud si sami zakoupíte letenky nabízíme možnost transferu z letiště až do místa ubytování.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.