Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Atlantica Aegean Blue****

Poloha:
Moderní hotelový komplex skládající se z hlavní budovy a vilek v zahradě, leží na klidném místě na okraji letoviska Kolymbia, které nabízí spoustu místních restaurací, kaváren a obchodů. Nedaleko hotelu se nachází i zastávka autobusu, který Vás pohodlně dopraví do hlavního města Rhodos nebo oblíbeného letoviska Lindos. Hotel je vhodnou volbou pro rodinnou dovolenou nejen díky své písčité pláži s malými oblázky a pozvolným vstupem do vody, ale i díky bohatému animačnímu programu během dne. Hotel je velmi pěkně zařízen a nabízí svým klientům služby na velmi dobré úrovni.

Vzdálenost:
od pláže u pláže - vzdálenost od letiště 30 km - vzdálenost od centra 800 m - nákupní možnosti 300 m.

Ubytování:
Přistýlka formou rozkládací pohovky - centrálně řízená klimatizace (15.6. - 30.9.) - telefon, minibar, televizor se satelitním příjmem - vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, WC) - trezor (za poplatek), balkon nebo terasa; ubytování za příplatek: - pokoj s výhledem do zahrady nebo na moře, rodinný pokoj - spací část pro dospělé a děti je oddělena zasouvacími dveřmi, výhled na moře.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace - tématická restaurace s obsluhou - bar, snack bar, taverna, - minimarket, kadeřnictví - WiFi připojení k internetu (zdarma) - počítačový koutek (za poplatek) - 2 bazény (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, vířivka u bazénu, miniklub, dětské hřiště.

Pláž:
Písčitá s oblázky

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.